lösev

TARSUS VE CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN İŞBİRLİĞİ ADIMLARI

Genel (BH) - BLOK HABER | 21.12.2020 - 08:36, Güncelleme: 21.12.2020 - 15:21 3566+ kez okundu.
 

TARSUS VE CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN İŞBİRLİĞİ ADIMLARI

TARSUS VE CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN İŞBİRLİĞİ ADIMLARI

Tarsus Belediyesi’ni ziyaret eden Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Karakuş ve Ceyhan Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Şahin, Başkan Yardımcılarımız ile birlikte belediye yerleşkesini gezip, yapılan çalışmaları yerinde inceleyiphayata geçirilen projeler hakkında bilgiler aldılar. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın öncülüğünde Başkan Yardımcıları ve birim Müdürlerinin koordinesinde ekipler tarafından hayata geçirilip uygulamaya konulan projeleri yerinde inceleyen, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Karakuş, "Tarsus Belediye Başkan Yardımcılarımız ile bir araya geldik", dedi. Karakuş,        "Her iki belediyemizin, projelerinin uygulanabilir hale getirilmesi ve ortak hareket ederek, işbirliği yapmanın ilk adımını atıyoruz. Karşılıklı olarak Tarsus’ta ne yapılmış,                 Ceyhan’da ne yapılmış bunları yerinde görerek, Tarsus Belediyesi bizim için ne yapabilir, biz Tarsus için ne yapabiliriz bunları konuşmak için geldik. Özellikle geri dönüşüm  malzemeleri kullanılarak kurulan Süs bitkileri ve fide üretim serasını görmeye geldik. Kente yapılan diğer hizmetleri inceleyip projeler hakkında bilgiler alacağız, bu konuda    karşılıklı olarak atılacak adımları belirleyeceğiz. Başkan yardımcısı ve müdür arkadaşlarımız bizi oldukça sıcak karşıladılar. Ama her şeyden önce şu güler yüz ve iletişime açık    bakış açısı bizi gerçekten çok memnun etti. Ben inanıyorum ki Tarsus Belediyesi’nin Ceyhan’a yapabileceği bir şeyler, bizimde Tarsus’a mutlaka yapabileceğimiz bir şeyler vardır düşüncesiyle bu ziyareti gerçekleştirdik"  dedi. Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Karakuş      "Tarsus Belediye Başkan Yardımcılarımızın bizlere gösterdikleri yakın alaka ve samimi yaklaşımları işin ehli olduklarını ve liyakata dayalı hizmet anlayışına ne kadar adapte olduklarının bir göstergesidir. Bu samimiyetten ve tecrübeden karşılıklı olarak her iki kentimiz içinde kazançlı çıkmayı ümit ediyoruz, sizleri de Ceyhan’da görmekten mutluluk duyarız" şeklinde konuştu. Tarsus Belediye Başkan YardımcılarıAli Erhan Okyay,Osman Polat ve Orhan Tekeli, kardeş belediye olarak gördükleri Ceyhan Belediyesinin temsilcilerini misafir etmekten oldukça mutlu olduklarını ifade ederek Park ve Bahçeler, Tarımsal Hizmetler,Temizlik İşleri ve Fen Müdürlüklerinin çalışmaları hakkında Karakuş ve Şahin’e bilgiler verdiler. Başkan yardımcıları her iki belediye arasındaki hizmet işbirliğinin, Tarsus ve Ceyhan için uygulamaya konulması planlanan projelereışık tutacağını yeni bir ivme kazandıracağı konusunda fikir birliğine vardılar.
TARSUS VE CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN İŞBİRLİĞİ ADIMLARI

Tarsus Belediyesi’ni ziyaret eden Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Karakuş ve Ceyhan Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Şahin, Başkan Yardımcılarımız ile birlikte belediye yerleşkesini gezip, yapılan çalışmaları yerinde inceleyiphayata geçirilen projeler hakkında bilgiler aldılar.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın öncülüğünde Başkan Yardımcıları ve birim Müdürlerinin koordinesinde ekipler tarafından hayata geçirilip uygulamaya konulan projeleri yerinde inceleyen, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Karakuş, "Tarsus Belediye Başkan Yardımcılarımız ile bir araya geldik", dedi.

Karakuş,

       "Her iki belediyemizin, projelerinin uygulanabilir hale getirilmesi ve ortak hareket ederek, işbirliği yapmanın ilk adımını atıyoruz. Karşılıklı olarak Tarsus’ta ne yapılmış,                 Ceyhan’da ne yapılmış bunları yerinde görerek, Tarsus Belediyesi bizim için ne yapabilir, biz Tarsus için ne yapabiliriz bunları konuşmak için geldik. Özellikle geri dönüşüm  malzemeleri kullanılarak kurulan Süs bitkileri ve fide üretim serasını görmeye geldik. Kente yapılan diğer hizmetleri inceleyip projeler hakkında bilgiler alacağız, bu konuda    karşılıklı olarak atılacak adımları belirleyeceğiz. Başkan yardımcısı ve müdür arkadaşlarımız bizi oldukça sıcak karşıladılar. Ama her şeyden önce şu güler yüz ve iletişime açık    bakış açısı bizi gerçekten çok memnun etti. Ben inanıyorum ki Tarsus Belediyesi’nin Ceyhan’a yapabileceği bir şeyler, bizimde Tarsus’a mutlaka yapabileceğimiz bir şeyler vardır düşüncesiyle bu ziyareti gerçekleştirdik" 

dedi.

Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Karakuş

     "Tarsus Belediye Başkan Yardımcılarımızın bizlere gösterdikleri yakın alaka ve samimi yaklaşımları işin ehli olduklarını ve liyakata dayalı hizmet anlayışına ne kadar adapte olduklarının bir göstergesidir. Bu samimiyetten ve tecrübeden karşılıklı olarak her iki kentimiz içinde kazançlı çıkmayı ümit ediyoruz, sizleri de Ceyhan’da görmekten mutluluk duyarız"

şeklinde konuştu.

Tarsus Belediye Başkan YardımcılarıAli Erhan Okyay,Osman Polat ve Orhan Tekeli, kardeş belediye olarak gördükleri Ceyhan Belediyesinin temsilcilerini misafir etmekten oldukça mutlu olduklarını ifade ederek Park ve Bahçeler, Tarımsal Hizmetler,Temizlik İşleri ve Fen Müdürlüklerinin çalışmaları hakkında Karakuş ve Şahin’e bilgiler verdiler.

Başkan yardımcıları her iki belediye arasındaki hizmet işbirliğinin, Tarsus ve Ceyhan için uygulamaya konulması planlanan projelereışık tutacağını yeni bir ivme kazandıracağı konusunda fikir birliğine vardılar.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.