lösev

TARSUS ZİÇEV e ROTARY KULUBÜNDEN DUYU BÜTÜNLEME SINIFI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 02.06.2021 - 16:29, Güncelleme: 02.06.2021 - 16:29 2721+ kez okundu.
 

TARSUS ZİÇEV e ROTARY KULUBÜNDEN DUYU BÜTÜNLEME SINIFI

TARSUS ZİÇEV e ROTARY KULUBÜNDEN DUYU BÜTÜNLEME SINIFI

"TARSUS ZİÇEV'e ROTARY KULUBÜNDEN DUYU BÜTÜNLEME SINIFI" Rotary Kulübü üyeleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında zihinsel engelli bireylerin eğitim aldığı ZİÇEV'in ihtiyacı olan Duyu Bütünleme Odası'nın tefrişatını bağışladı. Ankara Gaziosmanpaşa Rotary Kulübü Başkanı Lale Gökdağ tarafından titizlikle yürütülen Küresel Bağış Projesi kapsamında ZİÇEV TARSUS Şubesi'nin ihtiyacı olan Duyu Bütünleme Odası'nın tefrişatına 2430 Bölge Rotary Kulüpleri destek verdi. Ziçev TARSUS Şube Başkanı Kemal DURU;  Ankara Gaziosmanpaşa Rotary Kulübü yürütücülüğünde ve Uluslararası Rotary 2430 – 2440- 2420 – 6800 Bölgelerinin ve UR 2430 Bölge 30 Rotary kulübünün desteği ile ZİÇEV’in Samsun, Niksar, Elazığ şubelerinden sonra Tarsus’ta da okulumuza “Duyu Bütünleme Odaları” tefriş edilerek bağışlanmıştır. Bugün aramızda olan UR 2430 Bölge Guvernörü Serhan Antalyalı’nın da büyük önem verdiği ve gerçekleşmesi için her türlü desteği sağladığı bu küresel bağış projesi yürütülmekte iken Tarsus’umuza da böylesine önemli biryer kazandırılmış oldu. Duyu bütünleme odasının maliyeti yaklaşık 60.000 TL ila 75.000 TL (Yetmişbeşbin TL) arasında değişmektedir. Dolayısıyla bu odaların tam donanımlı teşrif edilmesi bizler için yani özel gereksinimli bireylerin eğitimi için çok önemli idi. Bütün çocuklarımız ve aileleri adına sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi. ZİÇEV TARSUS şubesi DUYU BÜTÜNLEME ODASI açılışında konuşan UR 2430 Bölge Guvernörü Serhan Antalyalı; "Duyu Bütünleme Odaları'nın amacı, duyu problemi görülen bireylere kendi duyusal sistemlerini uyarma, geliştirme ve dengeleme fırsatını sunmaktır. Özel olarak tasarlanan duyu bütünleme odaları; koku alma, görme ve dokunma duyularına yönelik tecrübeler yaşama fırsatı sunmaktadır. Çok yönlü uyarıcılar içeren ortamlar terapötik, eğitici ve rahatlatıcı işlevleri dolayısıyla çocuğun gelişimine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Bizlerde bu proje ile bütün arkadaşlarımızla destek vermek istedik” dedi. Daha sonra UR 2430 Bölge Guvernörü Serhan Antalyalı’ya ZİÇEV TARSUS şubesine kuruluşundan buyana maddi manevi destekte bulunan vakıf bağışçılarından, geçmiş dönemlerde İl Eğitim Geliştirme ve Toplam Kalite Yönetimi Koordinatörü Gülzemin ASUTAY plaket takdiminde bulundu. Rotary Kulubü başkanları ile birlikte vakıf yöneticileri pasta kesiminin akabinde odanın açılışı gerçekleştirildi.
TARSUS ZİÇEV e ROTARY KULUBÜNDEN DUYU BÜTÜNLEME SINIFI

" TARSUS ZİÇEV'e ROTARY KULUBÜNDEN DUYU BÜTÜNLEME SINIFI"

Rotary Kulübü üyeleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında zihinsel engelli bireylerin eğitim aldığı ZİÇEV'in ihtiyacı olan Duyu Bütünleme Odası'nın tefrişatını bağışladı.
Ankara Gaziosmanpaşa Rotary Kulübü Başkanı Lale Gökdağ tarafından titizlikle yürütülen Küresel Bağış Projesi kapsamında ZİÇEV TARSUS Şubesi'nin ihtiyacı olan Duyu Bütünleme Odası'nın tefrişatına 2430 Bölge Rotary Kulüpleri destek verdi.
Ziçev TARSUS Şube Başkanı Kemal DURU;  Ankara Gaziosmanpaşa Rotary Kulübü yürütücülüğünde ve Uluslararası Rotary 2430 – 2440- 2420 – 6800 Bölgelerinin ve UR 2430 Bölge 30 Rotary kulübünün desteği ile ZİÇEV’in Samsun, Niksar, Elazığ şubelerinden sonra Tarsus’ta da okulumuza “Duyu Bütünleme Odaları” tefriş edilerek bağışlanmıştır. Bugün aramızda olan UR 2430 Bölge Guvernörü Serhan Antalyalı’nın da büyük önem verdiği ve gerçekleşmesi için her türlü desteği sağladığı bu küresel bağış projesi yürütülmekte iken Tarsus’umuza da böylesine önemli biryer kazandırılmış oldu. Duyu bütünleme odasının maliyeti yaklaşık 60.000 TL ila 75.000 TL (Yetmişbeşbin TL) arasında değişmektedir. Dolayısıyla bu odaların tam donanımlı teşrif edilmesi bizler için yani özel gereksinimli bireylerin eğitimi için çok önemli idi. Bütün çocuklarımız ve aileleri adına sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.
ZİÇEV TARSUS şubesi DUYU BÜTÜNLEME ODASI açılışında konuşan UR 2430 Bölge Guvernörü Serhan Antalyalı;

"Duyu Bütünleme Odaları'nın amacı, duyu problemi görülen bireylere kendi duyusal sistemlerini uyarma, geliştirme ve dengeleme fırsatını sunmaktır. Özel olarak tasarlanan duyu bütünleme odaları; koku alma, görme ve dokunma duyularına yönelik tecrübeler yaşama fırsatı sunmaktadır. Çok yönlü uyarıcılar içeren ortamlar terapötik, eğitici ve rahatlatıcı işlevleri dolayısıyla çocuğun gelişimine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Bizlerde bu proje ile bütün arkadaşlarımızla destek vermek istedik”

dedi.
Daha sonra UR 2430 Bölge Guvernörü Serhan Antalyalı’ya ZİÇEV TARSUS şubesine kuruluşundan buyana maddi manevi destekte bulunan vakıf bağışçılarından, geçmiş dönemlerde İl Eğitim Geliştirme ve Toplam Kalite Yönetimi Koordinatörü Gülzemin ASUTAY plaket takdiminde bulundu.
Rotary Kulubü başkanları ile birlikte vakıf yöneticileri pasta kesiminin akabinde odanın açılışı gerçekleştirildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.