lösev

TARSUS’A KAZANDIRILAN BUTİK OTELYERLİ VE YABANCI TURİSTLERE HİZMET VERİYOR

Genel (BH) - BLOK HABER | 08.12.2020 - 16:12, Güncelleme: 08.12.2020 - 16:12 2149+ kez okundu.
 

TARSUS’A KAZANDIRILAN BUTİK OTELYERLİ VE YABANCI TURİSTLERE HİZMET VERİYOR

TARSUS’A KAZANDIRILAN BUTİK OTELYERLİ VE YABANCI TURİSTLERE HİZMET VERİYOR

  Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın şehrin turizm potansiyelini artırmak ve konaklama sorununu çözmeye yönelik girişimleri kapsamında tarihi evler sokağında bulunan konak Butik Otel’e dönüştürüldü. Mülkiyeti belediyeye ait olan konak, dinler tarihinde önemli bir yeri olan ve Tarsus’un inanç turizminde öne çıkmasına vesilen olan Saint Paul’un adını taşıyor.    Tarsus Belediyesi, Kızılmurat Mahallesinde bulunan mülkiyeti belediyeye ait tarihi yapıyı, İmar Limited Şirketi eliyle yeniledi ve butik otel konseptiyle yerli ve yabancı turistlerin konaklama hizmetine sundu. Tarsus’u ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin rahatça konaklayabilecekleri elit bir mekân oluşturulması amacıyla, İmar Limited Şirketi tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda Tarihi Evler Sokağında hizmet vermeye başlayan butik otele, dinler tarihinde önemli bir yeri olan ve Tarsus’un inanç turizminde öne çıkmasına vesilen olan Saint Paul’un adı verildi. Butik otelde kaliteli hizmet, görsellik ve hijyen ön planda tutulurken odalar bir turistin arayacağı her türlü konforu sunuyor. Tarihe mal olmuş şahsiyetlerininadlarının odalara verildiği butik otelde konaklayan misafirler, kadim kent Tarsus’un tarihi atmosferinde, profesyonel bir konaklama ve rehberlik hizmeti alma şansını yakalıyor.
TARSUS’A KAZANDIRILAN BUTİK OTELYERLİ VE YABANCI TURİSTLERE HİZMET VERİYOR

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın şehrin turizm potansiyelini artırmak ve konaklama sorununu çözmeye yönelik girişimleri kapsamında tarihi evler sokağında bulunan konak Butik Otel’e dönüştürüldü. Mülkiyeti belediyeye ait olan konak, dinler tarihinde önemli bir yeri olan ve Tarsus’un inanç turizminde öne çıkmasına vesilen olan Saint Paul’un adını taşıyor. 

 

Tarsus Belediyesi, Kızılmurat Mahallesinde bulunan mülkiyeti belediyeye ait tarihi yapıyı, İmar Limited Şirketi eliyle yeniledi ve butik otel konseptiyle yerli ve yabancı turistlerin konaklama hizmetine sundu.

Tarsus’u ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin rahatça konaklayabilecekleri elit bir mekân oluşturulması amacıyla, İmar Limited Şirketi tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda Tarihi Evler Sokağında hizmet vermeye başlayan butik otele, dinler tarihinde önemli bir yeri olan ve Tarsus’un inanç turizminde öne çıkmasına vesilen olan Saint Paul’un adı verildi.

Butik otelde kaliteli hizmet, görsellik ve hijyen ön planda tutulurken odalar bir turistin arayacağı her türlü konforu sunuyor.

Tarihe mal olmuş şahsiyetlerininadlarının odalara verildiği butik otelde konaklayan misafirler, kadim kent Tarsus’un tarihi atmosferinde, profesyonel bir konaklama ve rehberlik hizmeti alma şansını yakalıyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.