lösev

Tarsus'a Tatile Gelen Gazinin, Aracından Çantalarını Çaldılar

Sağlık 17.06.2019 - 08:42, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 2686+ kez okundu.
 

Tarsus'a Tatile Gelen Gazinin, Aracından Çantalarını Çaldılar

Mersin'in Tarsus İlçesinde yaşanan araçtan hırsızlık olayında Terörle Mücadele Gazi ve Ailesi mağdur oldu. Hırsızlık olayı, Pazar günü saat 13.00 sıralarında Tarsus Barajı Mesire alanında meydana geldi. 2000 yılında Van’ın Gürpınar İlçesi Yalınca Üst bölgesinde askerlik yapar iken mayına basan Terörle Mücadele Gazisi İsmail Çetin, ailesi ile birlikte geldiği Mersin’in Tarsus İlçesindeki Baraj Mesire alanında çantaları çalındı. Hırsızlar, Mardin’in Midyat ilçesinden tatile gelen Gazi Çetin’e ait park halindeki 47 LC 111 plakalı aracın arka kapısını açarak eşi Leyla Çetin, çocukları Yağmur ve Muhammet Hamza Çetin’e ait çantaları çalarak kayıplara karıştı. İçerisinde nüfuz cüzdanı, gazi yakını kartı, araç yedek anahtarı ve gazi İle eşine ait kalp rahatsızlığı ilaçları, gözlük gibi kişisel eşyaların bulunduğu çantaları çalan hırsızlar aileyi mağdur etti. Pazar günü piknik yapmak için Tarsus Barajı Mesire alanına gelen Gazi Çetin, aracını park ederek uzaklaştı. Hırsızlık mağduru İsmail Çetin, bir süre sonra tekrar aracına döndüğünde, aracın arka kapısının açılarak içerisindeki çantaların çalındığını fark edip, durumu polise bildirdi. Polis olay yeri ekipleri, araç üzerinde parmak izi tespiti çalışması yaparak, çevrede incelemelerde bulundu. Tatillerinin yaşana hırsızlık olayı nedeniyle zehir olduğunu ifade eden Gazi İsmail Çetin, “Talihsiz olay yüzünden çok üzüldük, aile olarak piknik yapmayı gelmiştik. Ancak, maalesef mağduru olduğumuz hırsızlık olayı nedeniyle, nereden bakarsak bakalım tatili yarıda kesip eve dönmek zorunda kaldık, tatilimizi zehir ettiler. Hem hem maddi hem de manevi olarak zarar gördük. Çantalarda bulunan gazi yakını kartları başkalarının bir işine yaramaz ancak, bizim için çok önemli idi. Bütün iş ve işlemlerimizde kartlarımız olmadığı için sorun yaşayacağız. Kimlik kartlarının değişmesi, her biri ayrı sıkıntı. Artık, memlekete doğru yola çıkıyoruz. Umarız, benzer olayların yaşanmaması için bölgedeki tedbirler artırılır ve kimse aynı şeyleri yaşamaz.” diyen Terörle Mücadele Gazisi İsmail Çetin, çanta ve kartları bulanların ise insanlık namına polis karakoluna teslim etmesini rica etti.

Mersin'in Tarsus İlçesinde yaşanan araçtan hırsızlık olayında Terörle Mücadele Gazi ve Ailesi mağdur oldu.

Hırsızlık olayı, Pazar günü saat 13.00 sıralarında Tarsus Barajı Mesire alanında meydana geldi. 2000 yılında Van’ın Gürpınar İlçesi Yalınca Üst bölgesinde askerlik yapar iken mayına basan Terörle Mücadele Gazisi İsmail Çetin, ailesi ile birlikte geldiği Mersin’in Tarsus İlçesindeki Baraj Mesire alanında çantaları çalındı. Hırsızlar, Mardin’in Midyat ilçesinden tatile gelen Gazi Çetin’e ait park halindeki 47 LC 111 plakalı aracın arka kapısını açarak eşi Leyla Çetin, çocukları Yağmur ve Muhammet Hamza Çetin’e ait çantaları çalarak kayıplara karıştı. İçerisinde nüfuz cüzdanı, gazi yakını kartı, araç yedek anahtarı ve gazi İle eşine ait kalp rahatsızlığı ilaçları, gözlük gibi kişisel eşyaların bulunduğu çantaları çalan hırsızlar aileyi mağdur etti. Pazar günü piknik yapmak için Tarsus Barajı Mesire alanına gelen Gazi Çetin, aracını park ederek uzaklaştı. Hırsızlık mağduru İsmail Çetin, bir süre sonra tekrar aracına döndüğünde, aracın arka kapısının açılarak içerisindeki çantaların çalındığını fark edip, durumu polise bildirdi. Polis olay yeri ekipleri, araç üzerinde parmak izi tespiti çalışması yaparak, çevrede incelemelerde bulundu. Tatillerinin yaşana hırsızlık olayı nedeniyle zehir olduğunu ifade eden Gazi İsmail Çetin,
“Talihsiz olay yüzünden çok üzüldük, aile olarak piknik yapmayı gelmiştik. Ancak, maalesef mağduru olduğumuz hırsızlık olayı nedeniyle, nereden bakarsak bakalım tatili yarıda kesip eve dönmek zorunda kaldık, tatilimizi zehir ettiler. Hem hem maddi hem de manevi olarak zarar gördük. Çantalarda bulunan gazi yakını kartları başkalarının bir işine yaramaz ancak, bizim için çok önemli idi. Bütün iş ve işlemlerimizde kartlarımız olmadığı için sorun yaşayacağız. Kimlik kartlarının değişmesi, her biri ayrı sıkıntı. Artık, memlekete doğru yola çıkıyoruz. Umarız, benzer olayların yaşanmaması için bölgedeki tedbirler artırılır ve kimse aynı şeyleri yaşamaz.” diyen Terörle Mücadele Gazisi İsmail Çetin, çanta ve kartları bulanların ise insanlık namına polis karakoluna teslim etmesini rica etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.