lösev

Tarsus'lu Genç Bankacı Koray Hızlı, Amansız Hastalığa Yenik Düştü

Genel 13.06.2019 - 14:02, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3899+ kez okundu.
 

Tarsus'lu Genç Bankacı Koray Hızlı, Amansız Hastalığa Yenik Düştü

Tarsuslu Genç Bankacı Koray Hızlı, Amansız Hastalığa Yenik Düştü   Mersin’in Tarsus İlçesi Alibeyli Mahallesinden olan ve İstanbul’da yaşayan Koray Hızlı isimli bankacı genç adam, bir süredir mücadele verdiği Kanser’e yenik düşerek hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Evli ve 1 Çocuk babası olduğu öğrenilen ve henüz 43 yaşında olan Hızlı, bir süredir mücadele ettiği kansere önceki gün yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.   Genç adamın cenazesi, yaşadığı İstanbul’dan getirilerek, 14 Haziran 2019 günü Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Tarsus Şehir mezarlığında toprağa verilecek.  
Tarsuslu Genç Bankacı Koray Hızlı, Amansız Hastalığa Yenik Düştü  
Mersin’in Tarsus İlçesi Alibeyli Mahallesinden olan ve İstanbul’da yaşayan Koray Hızlı isimli bankacı genç adam, bir süredir mücadele verdiği Kanser’e yenik düşerek hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Evli ve 1 Çocuk babası olduğu öğrenilen ve henüz 43 yaşında olan Hızlı, bir süredir mücadele ettiği kansere önceki gün yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.  
Genç adamın cenazesi, yaşadığı İstanbul’dan getirilerek, 14 Haziran 2019 günü Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Tarsus Şehir mezarlığında toprağa verilecek.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.