lösev

Tarsuslu öğrenciler Karaduvar atıksu arıtma tesisini gezdi

Genel 08.05.2019 - 12:50, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3907+ kez okundu.
 

Tarsuslu öğrenciler Karaduvar atıksu arıtma tesisini gezdi

Tarsus Barboros Hayrettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Karaduvar atıksu arıtma tesisini ziyaret etti.Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla organize ettiği teknik gezilerini sürdürüyor. Bu kapsamda, Tarsus Barboros Hayrettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 52 öğrenci Karaduvar atıksu arıtma tesisini gezdi.Öğrenciler, MESKİ Genel Müdürlüğü Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı teknik personeli ve öğretmenleri ile birlikte tesiste inceleme yaptı. Tesisin bütün ünitelerini gezen öğrencilerin sorularını yanıtlayan yetkililer, atıksu arıtımı, enerji üretimi, çamur bertarafı ve solar kurutma üniteleri ile ilgili detaylı bilgiler verdi.
Tarsus Barboros Hayrettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Karaduvar atıksu arıtma tesisini ziyaret etti.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla organize ettiği teknik gezilerini sürdürüyor. Bu kapsamda, Tarsus Barboros Hayrettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 52 öğrenci Karaduvar atıksu arıtma tesisini gezdi.
Öğrenciler, MESKİ Genel Müdürlüğü Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı teknik personeli ve öğretmenleri ile birlikte tesiste inceleme yaptı. Tesisin bütün ünitelerini gezen öğrencilerin sorularını yanıtlayan yetkililer, atıksu arıtımı, enerji üretimi, çamur bertarafı ve solar kurutma üniteleri ile ilgili detaylı bilgiler verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.