lösev

TARSUSLU ŞABAN METEÖZ 81 YAŞINDA FUTBOL HASTASI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 23.06.2021 - 09:46, Güncelleme: 23.06.2021 - 09:46 2688+ kez okundu.
 

TARSUSLU ŞABAN METEÖZ 81 YAŞINDA FUTBOL HASTASI

TARSUSLU ŞABAN METEÖZ 81 YAŞINDA FUTBOL HASTASI

Tarsuslu Şaban Meteöz 81 yaşında futboldan kopamıyor. Meteöz 10 yaşından beri futbol oynadığını söyledi. Şaban Meteöz bugün 81 yaşında olmasına rağmen çok sevdiği futboldan kopamıyor. Dönüktaşsporda futbola başladığını mahallelerde toprak sahalarda kupa maçları oynadığını söyleyen Şaban Meteöz 16 yaşında amatör takımlardan Yıldırımsporda lisansının çıktığını belirtti. Meteöz "Askerde de futbol oynadım, dönünce yine Tarsus’un değişik amatör takımlarında forma giydim. 5 çocuğum oldu. Şu an 12 torunum ve 2 tanede torunumun çocuğu var. Eşim Gülseren hanımı 25 yıl kadar evvel kaybettim. Yalnız kalınca futbola daha çok sarıldım. Teselliyi futbolda buluyorum. Hafta arası günler Tarsus içinde ve parklarda 20 km. koşuyorum. Hafta sonlarında ise bazen 2 gün, bazen 1 gün gençlerle Tarsus Cumhuriyet Lisesi sahasında futbol oynuyorum. Gençleri daha başarılı olmaları için teşvik ediyorum. İyi bir futbolcu olurlarsa hem ekmek paralarını kazanır hem de dünyanın en güzel sporunu yapmış olur. Ayaklarım beni taşıdığı sürece futbola devam edeceğim" dedi. Şaban Meteöz ile her hafta futbol oynayan takım arkadaşlarından Nidal Diyap (57) ise, kendilerine Şaban Meteöz dedeyi örnek alıp top oynadıklarını söyledi.
TARSUSLU ŞABAN METEÖZ 81 YAŞINDA FUTBOL HASTASI

Tarsuslu Şaban Meteöz 81 yaşında futboldan kopamıyor. Meteöz 10 yaşından beri futbol oynadığını söyledi. Şaban Meteöz bugün 81 yaşında olmasına rağmen çok sevdiği futboldan kopamıyor. Dönüktaşsporda futbola başladığını mahallelerde toprak sahalarda kupa maçları oynadığını söyleyen Şaban Meteöz 16 yaşında amatör takımlardan Yıldırımsporda lisansının çıktığını belirtti. Meteöz

"Askerde de futbol oynadım, dönünce yine Tarsus’un değişik amatör takımlarında forma giydim. 5 çocuğum oldu. Şu an 12 torunum ve 2 tanede torunumun çocuğu var. Eşim Gülseren hanımı 25 yıl kadar evvel kaybettim. Yalnız kalınca futbola daha çok sarıldım. Teselliyi futbolda buluyorum. Hafta arası günler Tarsus içinde ve parklarda 20 km. koşuyorum. Hafta sonlarında ise bazen 2 gün, bazen 1 gün gençlerle Tarsus Cumhuriyet Lisesi sahasında futbol oynuyorum. Gençleri daha başarılı olmaları için teşvik ediyorum. İyi bir futbolcu olurlarsa hem ekmek paralarını kazanır hem de dünyanın en güzel sporunu yapmış olur. Ayaklarım beni taşıdığı sürece futbola devam edeceğim"

dedi. Şaban Meteöz ile her hafta futbol oynayan takım arkadaşlarından Nidal Diyap (57) ise, kendilerine Şaban Meteöz dedeyi örnek alıp top oynadıklarını söyledi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.