lösev

TARSUSTA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Genel (BH) - BLOK HABER | 16.06.2021 - 08:42, Güncelleme: 16.06.2021 - 08:44 2816+ kez okundu.
 

TARSUSTA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Mersin genelinde onlarca noktada yol yapım ve bakım çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor

Mersin genelinde onlarca noktada yol yapım ve bakım çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’ta da cadde ve bulvarlar üzerinde kaldırım yenileme, yol revize ve sıcak asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. İstiklal Caddesi tamamen yenileniyor Geride kalan aylarda Adile Hala Caddesi, Zafer Caddesi, Cemal Gürsel Caddesi, Tataristan Caddesi, Gazipaşa Bulvarı ve Altaylılar Mahallesi’nde ki 02110 sokak üzerinde standartlara uygun şekilde kaldırım yenileme ve ardından sıcak asfaltla kaplama işlemini yerine getiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı olan ve Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan yol bakım ve asfaltlama ekipleri, şimdi de İstiklal Caddesi’nde yoğun mesai harcıyor. Tarsus’ta Eski Ömerli Mahallesi’nden geçen İstiklal Caddesi’nin Hilmi Seçkin Caddesi ile Ali Menteşoğlu Caddesi’nin kesişme noktasına kadar uzanan bölümünde kaldırım yenileme, yol revize ve yıpranan asfalt zeminin sökülerek yeniden sıcak asfaltla kaplanma çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Girne’de İki caddeyi bağlayan yol asfaltlandı Büyükşehir Belediye ekiplerinin Tarsus’ta asfaltlama işlemi uyguladığı bir başka mahallede Girne oldu. Girne Mahallesinde, Kırgızistan Caddesi ile Genç Osman Caddesi’ni birbirine bağlayan yolda Büyükşehir yol yapım ve bakım ekipleri tarafından asfaltlandı. Yaklaşık 250 metre uzunluğundaki yolun bozuk durumu ve oluşan toz nedeniyle vatandaşların uzun yıllardır sorun yaşadıklarını belirten Girne Mahalle Muhtarı Ramazan İnal, yapılan çalışmadan dolayı oldukça memnun olduklarını söyledi. Muhtar Ramazan İnal, “Kırgızistan Caddesi ile Genç Osman Caddesini birbirine bağlayan bu yolda uzun yıllardır bir çalışma yapılmadı. Talebimiz üzerine Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer, burada çalışmaları hızlandırdı. Sayın Başkana bu konuda bizlere yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyorum. Biz hizmetlerden memnunuz” dedi.
Mersin genelinde onlarca noktada yol yapım ve bakım çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor

Mersin genelinde onlarca noktada yol yapım ve bakım çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’ta da cadde ve bulvarlar üzerinde kaldırım yenileme, yol revize ve sıcak asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. İstiklal Caddesi tamamen yenileniyor Geride kalan aylarda Adile Hala Caddesi, Zafer Caddesi, Cemal Gürsel Caddesi, Tataristan Caddesi, Gazipaşa Bulvarı ve Altaylılar Mahallesi’nde ki 02110 sokak üzerinde standartlara uygun şekilde kaldırım yenileme ve ardından sıcak asfaltla kaplama işlemini yerine getiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı olan ve Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan yol bakım ve asfaltlama ekipleri, şimdi de İstiklal Caddesi’nde yoğun mesai harcıyor.
Tarsus’ta Eski Ömerli Mahallesi’nden geçen İstiklal Caddesi’nin Hilmi Seçkin Caddesi ile Ali Menteşoğlu Caddesi’nin kesişme noktasına kadar uzanan bölümünde kaldırım yenileme, yol revize ve yıpranan asfalt zeminin sökülerek yeniden sıcak asfaltla kaplanma çalışmaları büyük oranda tamamlandı.
Girne’de İki caddeyi bağlayan yol asfaltlandı Büyükşehir Belediye ekiplerinin Tarsus’ta asfaltlama işlemi uyguladığı bir başka mahallede Girne oldu. Girne Mahallesinde, Kırgızistan Caddesi ile Genç Osman Caddesi’ni birbirine bağlayan yolda Büyükşehir yol yapım ve bakım ekipleri tarafından asfaltlandı. Yaklaşık 250 metre uzunluğundaki yolun bozuk durumu ve oluşan toz nedeniyle vatandaşların uzun yıllardır sorun yaşadıklarını belirten Girne Mahalle Muhtarı Ramazan İnal, yapılan çalışmadan dolayı oldukça memnun olduklarını söyledi. Muhtar Ramazan İnal, “Kırgızistan Caddesi ile Genç Osman Caddesini birbirine bağlayan bu yolda uzun yıllardır bir çalışma yapılmadı. Talebimiz üzerine Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer, burada çalışmaları hızlandırdı. Sayın Başkana bu konuda bizlere yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyorum. Biz hizmetlerden memnunuz” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.