lösev

TARSUS'TA BİR ARAÇ MUAYENE İSTASYONU YOK

Ekonomi (BH) - BLOK HABER | 17.12.2020 - 15:12, Güncelleme: 17.12.2020 - 15:26 3133+ kez okundu.
 

TARSUS'TA BİR ARAÇ MUAYENE İSTASYONU YOK

ARAÇ MUAYENE İSTASYONU

350 bin nüfuslu Tarsus'ta bir Araç Muayene İstasyonunun bulunmadığını hatırlatan Mersin Milletvekili Baki  Şimşek “Tarsus'a mutlaka bir Araç Muayene İstasyonu’nun kurulması Tarsuslu hemşerilerimizin beklentisidir. ‘’ dedi. Şimşek ‘’Biz bunu belirttiğimiz zaman, Tarsus-Mersin arasında Huzurkent'te bulunan araç muayene istasyonunun Tarsus'un talebini karşılayacağı söyleniyor. Orası hem otopark olarak hem trafik olarak... Hem araçlarda küçük bir arıza çıktığı zaman -sanayisi olmadığı için- insanlar yeniden Tarsus'a ya da Mersin'e gitmek zorunda kalıyorlar. Türkiye'de 54 ilden büyük olan bir ilçede mutlaka araç muayene istasyonunun bulunması gerekiyor Sayın Bakanım, bununla ilgili de adım atmanızı bekliyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı  
ARAÇ MUAYENE İSTASYONU

350 bin nüfuslu Tarsus'ta bir Araç Muayene İstasyonunun bulunmadığını hatırlatan Mersin Milletvekili Baki  Şimşek “Tarsus'a mutlaka bir Araç Muayene İstasyonu’nun kurulması Tarsuslu hemşerilerimizin beklentisidir. ‘’ dedi.

Şimşek ‘’Biz bunu belirttiğimiz zaman, Tarsus-Mersin arasında Huzurkent'te bulunan araç muayene istasyonunun Tarsus'un talebini karşılayacağı söyleniyor. Orası hem otopark olarak hem trafik olarak... Hem araçlarda küçük bir arıza çıktığı zaman -sanayisi olmadığı için- insanlar yeniden Tarsus'a ya da Mersin'e gitmek zorunda kalıyorlar. Türkiye'de 54 ilden büyük olan bir ilçede mutlaka araç muayene istasyonunun bulunması gerekiyor Sayın Bakanım, bununla ilgili de adım atmanızı bekliyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.