lösev

TARSUS’TA ÇOCUKLAR PONY ATLARI İLE BULUŞTU

Tarsus 15.09.2022 - 14:51, Güncelleme: 15.09.2022 - 14:51 7804+ kez okundu.
 

TARSUS’TA ÇOCUKLAR PONY ATLARI İLE BULUŞTU

Tarsus Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü işbirliğiyle ‘’Pony Atları Tarsus’ta’’ etkinliği ile çocuklar pony atları ile buluştu. Çocukların kişisel ve sosyal yönlerinin gelişmesi için düzenlenen etkinlik ile çocuklar hem eğlenceli vakit geçirdi hem de atları yakından tanıma fırsatı buldu.

Tarsus Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü işbirliğinde hazırlanan etkinlikte çocuklar ata binme fırsatı buldu. 75. Yıl Kültür Merkezi yanında düzenlenen etkinlikte çocuklar Pony cinsi atlara binerek eğlenceli dakikalar yaşadı. Etkinlikte çocuklar at binmenin yanı sıra resim yapma, boyama gibi etkinlikler ile bolca zaman geçirdi. Tarsus Belediyesi’nin ev sahipliğinde, gerçekleşen etkinliğe 4-14 yaş grubundaki çocuklar ücretsiz olarak katıldı. Pony atlara binen çocuklar etkinlik alanında çeşitli oyun ve aktivitelere de katıldı. Pony atlarla gezen çocuklar, unutamayacakları bir gün yaşarken Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür etti.  Amaçlarının çocukları hem eğlendirmek hem de yeni aktivitelerle buluşturmak olduğunu vurgulayan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, "Belediyemiz ve Türkiye Jokey Kulübü işbirliğinde çocuklar için güzel bir etkinlik düzenledik. Amacımız çocukların keyifli ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak oldu. Güzel ve renkli bir etkinlik oldu. Bununla birlikte çocuklara hayvan ve at sevgisini de aşılamak istiyoruz. Yüzlerce çocuğumuz hayatında ilk kez ata binme fırsatı buldu. Etkinliğimize katılan bütün aileler ve çocuklara teşekkür ediyorum." dedi.  ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ At binmeye gelen çocuklardan Eslem Karaova (10) ise atları çok sevdiğini ifade ederek, “At binme etkinliğine geldim çok güzeldi çok eğlendim.  Herkes gelsin bu eğlenceyi tatsın, artık atlardan korkmuyorum. Başkanımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu  Mina Nur Erçetin (7) ise, "Atları çok seviyorum, hep televizyonda görüyordum ama ilk defa at ile gezinti yaptım. Bu anımı tüm arkadaşlarıma anlatacağım. Belediyemize teşekkür ediyorum." dedi.  Bu anısını arkadaşlarına anlatacağını söyleyen Belinay Erçetin (11), ‘’ Ben bugün çok eğlendim. Pony atlar çok güzeldi. Atları sevdim ve onlarla gezinti yaptım.’’ diye konuştu.  Çocuklar ve aileleri de düzenlenen etkinliğin çok eğlenceli ve güzel olduğunu belirterek, Başkan Bozdoğan’a ve kulüp görevlilerine teşekkür etti. 
Tarsus Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü işbirliğiyle ‘’Pony Atları Tarsus’ta’’ etkinliği ile çocuklar pony atları ile buluştu. Çocukların kişisel ve sosyal yönlerinin gelişmesi için düzenlenen etkinlik ile çocuklar hem eğlenceli vakit geçirdi hem de atları yakından tanıma fırsatı buldu.

Tarsus Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü işbirliğinde hazırlanan etkinlikte çocuklar ata binme fırsatı buldu. 75. Yıl Kültür Merkezi yanında düzenlenen etkinlikte çocuklar Pony cinsi atlara binerek eğlenceli dakikalar yaşadı. Etkinlikte çocuklar at binmenin yanı sıra resim yapma, boyama gibi etkinlikler ile bolca zaman geçirdi. Tarsus Belediyesi’nin ev sahipliğinde, gerçekleşen etkinliğe 4-14 yaş grubundaki çocuklar ücretsiz olarak katıldı. Pony atlara binen çocuklar etkinlik alanında çeşitli oyun ve aktivitelere de katıldı. Pony atlarla gezen çocuklar, unutamayacakları bir gün yaşarken Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür etti. 

Amaçlarının çocukları hem eğlendirmek hem de yeni aktivitelerle buluşturmak olduğunu vurgulayan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, "Belediyemiz ve Türkiye Jokey Kulübü işbirliğinde çocuklar için güzel bir etkinlik düzenledik. Amacımız çocukların keyifli ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak oldu. Güzel ve renkli bir etkinlik oldu. Bununla birlikte çocuklara hayvan ve at sevgisini de aşılamak istiyoruz. Yüzlerce çocuğumuz hayatında ilk kez ata binme fırsatı buldu. Etkinliğimize katılan bütün aileler ve çocuklara teşekkür ediyorum." dedi. 

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

At binmeye gelen çocuklardan Eslem Karaova (10) ise atları çok sevdiğini ifade ederek, “At binme etkinliğine geldim çok güzeldi çok eğlendim.  Herkes gelsin bu eğlenceyi tatsın, artık atlardan korkmuyorum. Başkanımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu 

Mina Nur Erçetin (7) ise, "Atları çok seviyorum, hep televizyonda görüyordum ama ilk defa at ile gezinti yaptım. Bu anımı tüm arkadaşlarıma anlatacağım. Belediyemize teşekkür ediyorum." dedi. 
Bu anısını arkadaşlarına anlatacağını söyleyen Belinay Erçetin (11), ‘’ Ben bugün çok eğlendim. Pony atlar çok güzeldi. Atları sevdim ve onlarla gezinti yaptım.’’ diye konuştu. 
Çocuklar ve aileleri de düzenlenen etkinliğin çok eğlenceli ve güzel olduğunu belirterek, Başkan Bozdoğan’a ve kulüp görevlilerine teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.