lösev

Tarsus’ta kaybolan tarım işçisi kuyularda aranıyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2022 - 12:58, Güncelleme: 29.07.2022 - 12:21 3589+ kez okundu.
 

Tarsus’ta kaybolan tarım işçisi kuyularda aranıyor

Tarsus’ta kaybolan tarım işçisi kuyularda aranıyor

Mersin’in Tarsus ilçesinde 5 gün önce kaybolan tarım işçisi kuyularda aranıyor.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Hacıhamzalı Mahallesinde bamya ve üzüm toplamak için bahçeye giden Uğur Taşyürek (62), kayıplara karıştı. Yakınlarının ihbarı üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, bölgede geniş çaplı arama yapıyor. En ücra köşelere dahil bakılan aramalarda, bölgedeki su kuyuları da kontrol ediliyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı dalış ekipleri, 7 kuyuya dalış yaparak, Taşyürek’i aradı.Henüz aramalardan bir sonuç elde edilmezken, bölgedeki çalışmalar devam ediyor.
Tarsus’ta kaybolan tarım işçisi kuyularda aranıyor
Mersin’in Tarsus ilçesinde 5 gün önce kaybolan tarım işçisi kuyularda aranıyor.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Hacıhamzalı Mahallesinde bamya ve üzüm toplamak için bahçeye giden Uğur Taşyürek (62), kayıplara karıştı. Yakınlarının ihbarı üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, bölgede geniş çaplı arama yapıyor. En ücra köşelere dahil bakılan aramalarda, bölgedeki su kuyuları da kontrol ediliyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı dalış ekipleri, 7 kuyuya dalış yaparak, Taşyürek’i aradı.
Henüz aramalardan bir sonuç elde edilmezken, bölgedeki çalışmalar devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.