lösev

Tarsus’ta polis 530 öğrenciyi sinemaya götürdü

Genel 04.11.2019 - 11:25, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2743+ kez okundu.
 

Tarsus’ta polis 530 öğrenciyi sinemaya götürdü

Mersin’in Tarsus’ta ilçesinde polis, 530 öğrenciyi sinemaya götürdüİlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine bağlı ekipler, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde hazırlanan "Terasus’un Parlayan Yıldızları" isimli projenin sosyal amaçlı eğlence programlarının düzenlenmesi faaliyet kapsamında 4-7-8-9-10 Ekim 2019 tarihleri arasında 530 öğrenciyi sinemaya götürürken, kültürel değerlerimize uygun yararlı ve uyarıcı bilgiler içerikli sinema filmi gösterimi yaptırdı.Ekipler, aynı zamanda, etkinliğe katılanlara polislik mesleğini tanıtıcı ve yaş gruplarına göre kısa bilgilendirmeler yaptı, sinema keyfi yaşayan öğrencilere, su ve patlamış mısır gibi ikramlarda bulundu.
Mersin’in Tarsus’ta ilçesinde polis, 530 öğrenciyi sinemaya götürdü
İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine bağlı ekipler, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde hazırlanan "Terasus’un Parlayan Yıldızları" isimli projenin sosyal amaçlı eğlence programlarının düzenlenmesi faaliyet kapsamında 4-7-8-9-10 Ekim 2019 tarihleri arasında 530 öğrenciyi sinemaya götürürken, kültürel değerlerimize uygun yararlı ve uyarıcı bilgiler içerikli sinema filmi gösterimi yaptırdı.
Ekipler, aynı zamanda, etkinliğe katılanlara polislik mesleğini tanıtıcı ve yaş gruplarına göre kısa bilgilendirmeler yaptı, sinema keyfi yaşayan öğrencilere, su ve patlamış mısır gibi ikramlarda bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.