lösev

TARSUS’UN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 99. YIL DÖNÜMÜ

Politika (BH) - BLOK HABER | 25.12.2020 - 10:48, Güncelleme: 25.12.2020 - 10:48 3852+ kez okundu.
 

TARSUS’UN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 99. YIL DÖNÜMÜ

Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl Dönümü dolayısı ile düzenlenecek tören proğramı hazır.

Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl Dönümü dolayısıyla Ergenekon mahallesinde fidan dikimi gerçekleştirilecek.  25 Aralık saat 12.15 de Ulu Camide tüm Şehitlerimizin ruhuna Mevlidi şerif okunacak.  Hafta sonunda cumartesi ve Pazar günleri sokağa çıkma yasağı var. 27 Aralık tarihi de bu yıl, pazar gününe denk geliyor. Tarsus İlçe Kutlama ve Anma Komitesi, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU başkanlığında toplandı. Toplantıda  Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl Dönümü dolayısı ile düzenlenecek etkinlikleri değerlendirip karara bağladı. Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl Dönümü dolayısı ile düzenlenecek tören sade kutlanacak ve protokol 27 Aralık günü  saat 10.00’da Anıta çelenk koyup saygı  duruşunda bulunacak. Katılım sınırlı sayıda olacak. BU CUMA ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULACAK        Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl Dönümü dolayısı ile bu Cuma Tarsus’ta Şehitler  için mevlit okutulacak. Cuma namazından önce Ulu Camide mevlidi Şerif okutularak dua edilecek. Ayrıca Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl Dönümü dolayısıyla Ergenekon mahallesinde fidan dikimi gerçekleştirilecek. 25 Aralık saat 12.15 de Ulu Camide tüm Şehitlerimizin ruhuna Mevlidi şerif okunması 27 Aralık  Pazar saat 12.00-16.00 arası Tarsus Belediye bandosu kent merkezinde mini konser verecek 27 Aralık Pazar saat 19.00 Tarsus’un kurtuluşu münasebetiyle internetten çevrimiçi etkinlik yapılacak 28 Aralık pazartesi saat 11.00 Kubat Paşa medresesinde Tarsus Kültür Evi açılışı 28 Aralık pazartesi saat 12.00’de Konak bölgesinde 27 Aralık kurtuluş bayramı anısına fidan dikimi gerçekleştirilecektir. Tören ve anma proğramında yer alacak.
Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl Dönümü dolayısı ile düzenlenecek tören proğramı hazır.

Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl Dönümü dolayısıyla Ergenekon mahallesinde fidan dikimi gerçekleştirilecek.

 25 Aralık saat 12.15 de Ulu Camide tüm Şehitlerimizin ruhuna Mevlidi şerif okunacak.

 Hafta sonunda cumartesi ve Pazar günleri sokağa çıkma yasağı var. 27 Aralık tarihi de bu yıl, pazar gününe denk geliyor.

Tarsus İlçe Kutlama ve Anma Komitesi, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU başkanlığında toplandı. Toplantıda  Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl Dönümü dolayısı ile düzenlenecek etkinlikleri değerlendirip karara bağladı. Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl Dönümü dolayısı ile düzenlenecek tören sade kutlanacak ve protokol 27 Aralık günü  saat 10.00’da Anıta çelenk koyup saygı  duruşunda bulunacak. Katılım sınırlı sayıda olacak.

BU CUMA ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULACAK       

Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl Dönümü dolayısı ile bu Cuma Tarsus’ta Şehitler  için mevlit okutulacak.

Cuma namazından önce Ulu Camide mevlidi Şerif okutularak dua edilecek. Ayrıca Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl Dönümü dolayısıyla Ergenekon mahallesinde fidan dikimi gerçekleştirilecek.

25 Aralık saat 12.15 de Ulu Camide tüm Şehitlerimizin ruhuna Mevlidi şerif okunması

27 Aralık  Pazar saat 12.00-16.00 arası Tarsus Belediye bandosu kent merkezinde mini konser verecek

27 Aralık Pazar saat 19.00 Tarsus’un kurtuluşu münasebetiyle internetten çevrimiçi etkinlik yapılacak

28 Aralık pazartesi saat 11.00 Kubat Paşa medresesinde Tarsus Kültür Evi açılışı

28 Aralık pazartesi saat 12.00’de Konak bölgesinde 27 Aralık kurtuluş bayramı anısına fidan dikimi gerçekleştirilecektir.

Tören ve anma proğramında yer alacak.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.