lösev

"TBMM 01 Ankara beni bulsun" diyen Mersinli Cihangir Göktaş'a kimlik verildi

15.02.2020 - 16:26, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3926+ kez okundu.
 

"TBMM 01 Ankara beni bulsun" diyen Mersinli Cihangir Göktaş'a kimlik verildi

Mersin'de yerel bir TV kanalının kendisine uzatılan mikrofonuna referandum değerlendirmesi yaparken röportajda kullandığı, "Herkes ayağını denk alsın, Ankara beni bulsun" sözleri bir anda ülke gündeminde fenomen haline gelen ve Mersinli Cihangir reis olarak tanınan Mersinli Cihangir Göktaş'ı sonunda Ankara buldu. "TBMM 01 Ankara beni bulsun" diyen Mersinli Cihangir Göktaş'a kimlik verildi Alınan bilgilere göre, hakkında resmi bir kaydı bulunamayan Cihangir Göktaş'ın hastanelerde ve resmi kurumlarda sürekli sorun yaşadığını öğrenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla kimlik bilgileri ortaya çıkarılan Cihangir Göktaş'a kimlik kartı düzenlendi. [caption id="attachment_18994" align="aligncenter" width="640"] Ankara beni bulsun Mersinli cihangir göktaş[/caption] Geçmişi hakkında fazla bilgi bulunmaya Mersinli Cihangir Göktaş'ın ortaya çıkan kimlik bilgilerine göre, aile kökenin aslen Elazığlı olduğu ve 1972 yılında İzmir'de doğduğu ortaya çıkarken, Cihangir Göktaş'ın neden Mersin'de olduğuna ilişkin bir kayda ulaşılamadı.
Mersin'de yerel bir TV kanalının kendisine uzatılan mikrofonuna referandum değerlendirmesi yaparken röportajda kullandığı, "Herkes ayağını denk alsın, Ankara beni bulsun" sözleri bir anda ülke gündeminde fenomen haline gelen ve Mersinli Cihangir reis olarak tanınan Mersinli Cihangir Göktaş'ı sonunda Ankara buldu.

"TBMM 01 Ankara beni bulsun" diyen Mersinli Cihangir Göktaş'a kimlik verildi

Alınan bilgilere göre, hakkında resmi bir kaydı bulunamayan Cihangir Göktaş'ın hastanelerde ve resmi kurumlarda sürekli sorun yaşadığını öğrenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla kimlik bilgileri ortaya çıkarılan Cihangir Göktaş'a kimlik kartı düzenlendi. [caption id="attachment_18994" align="aligncenter" width="640"]Ankara beni bulsun cihangir göktaş Ankara beni bulsun Mersinli cihangir göktaş[/caption] Geçmişi hakkında fazla bilgi bulunmaya Mersinli Cihangir Göktaş'ın ortaya çıkan kimlik bilgilerine göre, aile kökenin aslen Elazığlı olduğu ve 1972 yılında İzmir'de doğduğu ortaya çıkarken, Cihangir Göktaş'ın neden Mersin'de olduğuna ilişkin bir kayda ulaşılamadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.