lösev

Tertemiz Çukurova için gece gündüz çalışıyorlar

Genel (BH) - BLOK HABER | 06.01.2021 - 13:02, Güncelleme: 06.01.2021 - 13:02 2934+ kez okundu.
 

Tertemiz Çukurova için gece gündüz çalışıyorlar

Tertemiz Çukurova için gece gündüz çalışıyorlar

Tertemiz Çukurova için gece gündüz çalışıyorlar Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sabah gün doğmadan başladığı mesaisine gece yarısına kadar devam ediyor. Pandemi sürecinde yükü daha da artan temizlik işleri ekipleri, ilçenin temizliği yanında işyeri ve apartmanların dezenfekte çalışmalarını da yoğun olarak sürdürüyor. Başkan Soner Çetin, temizlik personeline özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti. Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin tertemiz olması için gece gündüz dinlemeden yoğun şekilde çalışıyor. Bu çalışmalar Çukurova halkı ve mahalle muhtarları tarafından da takdirle karşılanıyor. Sabah gün doğmadan mesaiye başlayan ekipler, çalışmalarını gece yarısına kadar sürdürüyor. Düzenli olarak belirlenen program dahilinde çöpleri toplayan, el ekibi ile sokakları temizleyen ekipler, ayrıca konteynırları yıkıyor, semt pazarlarının temizliğini gerçekleştiriyor. İbadethaneleri de ihmal etmeyen temizlik işleri personeli, pandemi döneminde iş yüklerinin daha da artmasına rağmen bütün hizmetleri eksiksiz yapmaya gayret ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğunluğu pandemi döneminde neredeyse iki kat arttı. Haftanın her günü sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar Çukurova’nın tertemiz olması için çaba harcayan ekipler, pandemi ile mücadele kapsamında sokakları ilaçlı suyla yıkıyor, işyeri, site ve apartmanlarda dezenfekte çalışması yapıyor. Ekipleri, ilçede bulunan ibadethanelerde de düzenli olarak temizlik çalışması yapıyor. Tüm bu çalışmalar Çukurova halkı ve mahalle muhtarları tarafından da takdirle karşılanıyor. “Çukurova Cıncık Gibi” parolasıyla hareket ettiklerini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Amacımız ilçemizde temizlik hizmetlerinin eksiksiz yerine getirilmesidir. Bunu gerçekleştirmek için yoğun çaba harcıyoruz. Bu çalışmaları özveriyle sürdüren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Soner Çetin, olası küçük aksaklıklar durumunda özellikle sosyal medyadan ve diğer iletişim kanallarından ulaşılması durumunda hemen ekipleri yönlendirdiklerini ve sorunu anında çözdüklerini söyledi. Çukurova’nın diğer konularda olduğu gibi temizlikte de örnek ilçe olması için tüm gayreti gösterdiklerini kaydeden Başkan Soner Çetin, “Sıfır sorunun olduğu bir Çukurova istiyoruz. Tüm gayretimiz bunun içindir. Ekiplerimiz gece gündüz haftanın 7 günü fedakarca hizmet veriyor. Sorunları en aza indirdiğimizi söyleyebiliriz” şeklinde konuştu. Başkan Soner Çetin, özellikle ortak kullanım alanlarının temiz tutulması konusunda hemşehrilerinden destek beklediğini de sözlerine ekledi.
Tertemiz Çukurova için gece gündüz çalışıyorlar

Tertemiz Çukurova için gece gündüz çalışıyorlar

Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sabah gün doğmadan başladığı mesaisine gece yarısına kadar devam ediyor. Pandemi sürecinde yükü daha da artan temizlik işleri ekipleri, ilçenin temizliği yanında işyeri ve apartmanların dezenfekte çalışmalarını da yoğun olarak sürdürüyor. Başkan Soner Çetin, temizlik personeline özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.

Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin tertemiz olması için gece gündüz dinlemeden yoğun şekilde çalışıyor. Bu çalışmalar Çukurova halkı ve mahalle muhtarları tarafından da takdirle karşılanıyor.

Sabah gün doğmadan mesaiye başlayan ekipler, çalışmalarını gece yarısına kadar sürdürüyor. Düzenli olarak belirlenen program dahilinde çöpleri toplayan, el ekibi ile sokakları temizleyen ekipler, ayrıca konteynırları yıkıyor, semt pazarlarının temizliğini gerçekleştiriyor. İbadethaneleri de ihmal etmeyen temizlik işleri personeli, pandemi döneminde iş yüklerinin daha da artmasına rağmen bütün hizmetleri eksiksiz yapmaya gayret ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğunluğu pandemi döneminde neredeyse iki kat arttı. Haftanın her günü sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar Çukurova’nın tertemiz olması için çaba harcayan ekipler, pandemi ile mücadele kapsamında sokakları ilaçlı suyla yıkıyor, işyeri, site ve apartmanlarda dezenfekte çalışması yapıyor.

Ekipleri, ilçede bulunan ibadethanelerde de düzenli olarak temizlik çalışması yapıyor. Tüm bu çalışmalar Çukurova halkı ve mahalle muhtarları tarafından da takdirle karşılanıyor.

“Çukurova Cıncık Gibi” parolasıyla hareket ettiklerini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,

“Amacımız ilçemizde temizlik hizmetlerinin eksiksiz yerine getirilmesidir. Bunu gerçekleştirmek için yoğun çaba harcıyoruz. Bu çalışmaları özveriyle sürdüren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”

dedi.

Başkan Soner Çetin, olası küçük aksaklıklar durumunda özellikle sosyal medyadan ve diğer iletişim kanallarından ulaşılması durumunda hemen ekipleri yönlendirdiklerini ve sorunu anında çözdüklerini söyledi.

Çukurova’nın diğer konularda olduğu gibi temizlikte de örnek ilçe olması için tüm gayreti gösterdiklerini kaydeden Başkan Soner Çetin,

“Sıfır sorunun olduğu bir Çukurova istiyoruz. Tüm gayretimiz bunun içindir. Ekiplerimiz gece gündüz haftanın 7 günü fedakarca hizmet veriyor. Sorunları en aza indirdiğimizi söyleyebiliriz”

şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, özellikle ortak kullanım alanlarının temiz tutulması konusunda hemşehrilerinden destek beklediğini de sözlerine ekledi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.