lösev

TİY STORE AÇILIŞINA KATILANLARA TEŞEKKÜR

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 14.06.2021 - 11:06, Güncelleme: 14.06.2021 - 11:06 2992+ kez okundu.
 

TİY STORE AÇILIŞINA KATILANLARA TEŞEKKÜR

Tarsus idmanyurdu (TİY) Storenin Açılışına Katılanlara TİY TADER’den teşekkür var.

Tarsus idmanyurdu (TİY)  Storenin Açılışına  Katılanlara TİY  TADER’den teşekkür var. Açıklamada ‘’ Milletvekili Baki Şimşek ile  Belediye başkanı  Haluk Bozdoğan, Kaymakam Kadir Sertel Otçu, .Burhanettin Kocamaz, Ercan Bilir  Adil Bal , Ziya Körüklü, Erkan Yıldırım , .Yasin Güney' e sporun siyasi olmadığını ve Tiy için şehrin bir arada olduğunu gösterdikleri için 'Tiy 1923 Sevdası' Adına Teşekkür Ederiz’ denildi.
Tarsus idmanyurdu (TİY) Storenin Açılışına Katılanlara TİY TADER’den teşekkür var.

Tarsus idman yurdu (TİY)  Storenin Açılışına  Katılanlara TİY  TADER’den teşekkür var. Açıklamada ‘’ Milletvekili Baki Şimşek ile  Belediye başkanı  Haluk Bozdoğan, Kaymakam Kadir Sertel Otçu, .Burhanettin Kocamaz, Ercan Bilir  Adil Bal , Ziya Körüklü, Erkan Yıldırım , .Yasin Güney' e sporun siyasi olmadığını ve Tiy için şehrin bir arada olduğunu gösterdikleri için 'Tiy 1923 Sevdası' Adına Teşekkür Ederiz’ denildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.