lösev

TOROSLAR BELEDİYESİ ACİL AFET EKİBİ YETİŞTİ

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2021 - 15:33, Güncelleme: 17.02.2021 - 15:33 2878+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİ ACİL AFET EKİBİ YETİŞTİ

Toroslar ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonucu yolda mahsur kalan vatandaşlara Toroslar Belediyesi ekipleri yardım eli uzattı.

Toroslar ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonucu yolda mahsur kalan vatandaşlara Toroslar Belediyesi ekipleri yardım eli uzattı.   Sağlık merkezine gitmek üzere yola çıkan 74 yaşındaki Mehmet Sami Kalaycı, eşi Saniye Kalaycı (73) ve kızları Cemile Kalaycı, yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldı. Yaşlı çiftin imdadına Toroslar Belediyesi Acil Afet ekibi yetişti.   İlçe merkezine 28 kilometre uzaklıkta bulunan Gözne ve Darısekisi Mahalleleri arasındaki mevkiide yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan Kalaycı ailesi, Toroslar Belediyesi ekiplerine ulaşarak yardım istedi.   Yaylalarda karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren acil afet ekibi ise ailenin yanına kısa sürede gelerek sağlık merkezine ulaşmalarını sağladı.   "Toroslar Belediyemizden Allah Razı Olsun"   Anne ve babasını sağlık merkezine götürürken karla kapanan yolda ilerlemekte zorluk yaşayan Cemile Kalaycı da belediye ekibinin kısa sürede yanlarına gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.   Belediye ekipleri tarafından sağlık merkezine ulaştırılan Mehmet Sami Kalaycı ve eşi Saniye Kalaycı, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine teşekkür ederek; "Sağlık merkezine gidiyorduk. Kar yağışı bir anda artınca yolda mahsur kaldık. Belediyemizi aradık ve anında ekiplerini yönlendirdiler. Toroslar Belediyemizden Allah razı olsun" dedi.   Kalaycı ailesi, sağlık merkezindeki tedavilerinin ardından belediye ekiplerince evlerine ulaştırıldı.   Başkan Yılmaz; "Ekiplerimiz, 7/24 Görevde"   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kalaycı ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, Toroslar Belediyesi Acil Afet Ekibinin 7/24 esasına göre teyakkuz halinde çalıştığını söyledi.   "Özellikle yağışın yoğun olduğu yüksek kesimlerde yaşayan hemşehrilerimizin sorunsuz bir kış mevsimi yaşamalarını istiyoruz. Ekiplerimiz, herhangi bir afet durumuna karşı her an hazır" diyen  Başkan Yılmaz; "Yaylalarımızda etkisini gösteren kar yağışına karşı iş makinelerimizle ulaşıma kapanan yolları açmanın yanı sıra yolda mahsur kalan hemşehrilerimizin de imdadına koşuyoruz. Toroslar Belediyesi olarak amacımız, vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak. Herhangi bir olumsuzluk durumunda hemşehrilerimiz, belediyemizin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak ekiplerimize ulaşabilirler. Sürücülerden bizim de isteğimiz yola tedbirli çıkarak dikkatli olmalarıdır" diye konuştu.
Toroslar ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonucu yolda mahsur kalan vatandaşlara Toroslar Belediyesi ekipleri yardım eli uzattı.

Toroslar ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonucu yolda mahsur kalan vatandaşlara Toroslar Belediyesi ekipleri yardım eli uzattı.

 

Sağlık merkezine gitmek üzere yola çıkan 74 yaşındaki Mehmet Sami Kalaycı, eşi Saniye Kalaycı (73) ve kızları Cemile Kalaycı, yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldı. Yaşlı çiftin imdadına Toroslar Belediyesi Acil Afet ekibi yetişti.

 

İlçe merkezine 28 kilometre uzaklıkta bulunan Gözne ve Darısekisi Mahalleleri arasındaki mevkiide yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan Kalaycı ailesi, Toroslar Belediyesi ekiplerine ulaşarak yardım istedi.

 

Yaylalarda karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren acil afet ekibi ise ailenin yanına kısa sürede gelerek sağlık merkezine ulaşmalarını sağladı.

 

"Toroslar Belediyemizden Allah Razı Olsun"

 

Anne ve babasını sağlık merkezine götürürken karla kapanan yolda ilerlemekte zorluk yaşayan Cemile Kalaycı da belediye ekibinin kısa sürede yanlarına gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

 

Belediye ekipleri tarafından sağlık merkezine ulaştırılan Mehmet Sami Kalaycı ve eşi Saniye Kalaycı, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine teşekkür ederek; "Sağlık merkezine gidiyorduk. Kar yağışı bir anda artınca yolda mahsur kaldık. Belediyemizi aradık ve anında ekiplerini yönlendirdiler. Toroslar Belediyemizden Allah razı olsun" dedi.

 

Kalaycı ailesi, sağlık merkezindeki tedavilerinin ardından belediye ekiplerince evlerine ulaştırıldı.

 

Başkan Yılmaz; "Ekiplerimiz, 7/24 Görevde"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kalaycı ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, Toroslar Belediyesi Acil Afet Ekibinin 7/24 esasına göre teyakkuz halinde çalıştığını söyledi.

 

"Özellikle yağışın yoğun olduğu yüksek kesimlerde yaşayan hemşehrilerimizin sorunsuz bir kış mevsimi yaşamalarını istiyoruz. Ekiplerimiz, herhangi bir afet durumuna karşı her an hazır" diyen  Başkan Yılmaz; "Yaylalarımızda etkisini gösteren kar yağışına karşı iş makinelerimizle ulaşıma kapanan yolları açmanın yanı sıra yolda mahsur kalan hemşehrilerimizin de imdadına koşuyoruz. Toroslar Belediyesi olarak amacımız, vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak. Herhangi bir olumsuzluk durumunda hemşehrilerimiz, belediyemizin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak ekiplerimize ulaşabilirler. Sürücülerden bizim de isteğimiz yola tedbirli çıkarak dikkatli olmalarıdır" diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.