lösev

TOROSLAR BELEDİYESİ HALK OYUNLARI EKİBİ YİNE ŞAMPİYON

Toroslar (BH) - BLOK HABER | 23.03.2022 - 11:07, Güncelleme: 23.03.2022 - 11:07 9319+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİ HALK OYUNLARI EKİBİ YİNE ŞAMPİYON

TOROSLAR BELEDİYESİ HALK OYUNLARI EKİBİ YİNE ŞAMPİYON

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Halk Oyunları Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen yarışmada; “Yıldızlar Geleneksel Düzenlemeli Dal” kategorisinde 2’nci kez birinciliği göğüsleyen Toroslar Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, bölge yarışmasında Mersin’i temsil edecek.   Ekip, bu yıl da gösterdiği yüksek performansla katılımcıların büyük alkışını alırken, bu anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.    Başkan Yılmaz; “Gururumuz Oldular”   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, halk oyunları ekibini tebrik ederek, çocuklarını halk oyunlarına yönlendiren ailelere de teşekkür etti.   Halk oyunları ekibinin başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Başkan Yılmaz; “Geçtiğimiz yıl ki yarışmada birinci olan ekibimiz, bu yıl da şampiyonluğu göğüsleyerek bizleri yine gururlandırdı. Önümüzdeki süreçte bölge yarışmasına katılarak kentimizi temsil edecekler. Kendilerine ve eğitmenlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Kültürümüzün yansıması olan halk oyunlarına çocuklarımızın sahip çıktığını ve bu aktivitelerin içinde yer aldığını görmek bizleri de mutlu ediyor. Biz de Toroslar Belediyesi olarak onların her zaman yanlarındayız” şeklinde konuştu.
TOROSLAR BELEDİYESİ HALK OYUNLARI EKİBİ YİNE ŞAMPİYON

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Halk Oyunları Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen yarışmada; “Yıldızlar Geleneksel Düzenlemeli Dal” kategorisinde 2’nci kez birinciliği göğüsleyen Toroslar Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, bölge yarışmasında Mersin’i temsil edecek.

 

Ekip, bu yıl da gösterdiği yüksek performansla katılımcıların büyük alkışını alırken, bu anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

  

Başkan Yılmaz; “Gururumuz Oldular”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, halk oyunları ekibini tebrik ederek, çocuklarını halk oyunlarına yönlendiren ailelere de teşekkür etti.

 

Halk oyunları ekibinin başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Başkan Yılmaz; “Geçtiğimiz yıl ki yarışmada birinci olan ekibimiz, bu yıl da şampiyonluğu göğüsleyerek bizleri yine gururlandırdı. Önümüzdeki süreçte bölge yarışmasına katılarak kentimizi temsil edecekler. Kendilerine ve eğitmenlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Kültürümüzün yansıması olan halk oyunlarına çocuklarımızın sahip çıktığını ve bu aktivitelerin içinde yer aldığını görmek bizleri de mutlu ediyor. Biz de Toroslar Belediyesi olarak onların her zaman yanlarındayız” şeklinde konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.