lösev

TOROSLAR BELEDİYESİ TAM KAPANMADA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Toroslar (TG) - TARSUS GAZETESİ | 06.05.2021 - 13:01, Güncelleme: 06.05.2021 - 13:01 4036+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİ TAM KAPANMADA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

TOROSLAR BELEDİYESİ TAM KAPANMADA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

  İlçe genelinde aldığı tedbirlerle salgına karşı etkin bir mücadele sergileyen Toroslar Belediyesi, bu zorlu süreçte sokak hayvanlarını unutmadı.   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sokak hayvanları için rutin olarak yaptıkları besleme çalışmalarının tam kapanma sürecinde artarak devam edeceğini söyleyerek; “Can dostlarımızı unutmuyoruz. Sizler sağlığınız için evdeyken onlar bize emanet” dedi.   Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanma sürecinde vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının karşılanması noktasında Gönül Bağı Projesi’ni hayata geçiren Toroslar Belediyesi, sokak hayvanlarını da yalnız bırakmadı.   Proje kapsamında oluşturulan destek merkezlerinden biri olan Tarım ve Sokak Hayvanları Destek Biriminin görevlileri, özellikle yeşil alan ve parklarda bulunan besleme odaklarını her gün taze mama ve su ile doldurarak takviyelerini yapıyor.   Ekipler, 444 41 33 numaralı Gönül Bağı Destek Hattı’na vatandaşlardan gelen acil çağrılara da anında müdahale ediyor.   “Tam Kapanma Süresince Ekiplerimiz Sahada Olacak”   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Hayatımızı paylaştığımız doğadaki tüm canlıları sevgi ve şefkat anlayışıyla koruyup kollamaya devam edeceğiz” dedi.   Başkan Yılmaz; “Kedi ve köpeklerin kolayca ulaşabileceği şekilde atölyelerimizde imal ettiğimiz besleme odaklarını ilçemizin muhtelif yerlerine yerleştirmiştik. Kısıtlama sürecinde düzenli olarak yaptığımız mama ve su desteğini tam kapanma sürecinde de devam ettiriyoruz. Can dostlarımızın bu süreçten etkilenmemeleri için Gönül Bağı Projemiz kapsamında Tarım ve Sokak Hayvanları Destek Birimi oluşturduk. Görevli arkadaşlarımız her gün besleme odaklarına mama ve su takviyesi yapıyor ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri de yerine getiriyorlar” diye konuştu.  
TOROSLAR BELEDİYESİ TAM KAPANMADA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

 

İlçe genelinde aldığı tedbirlerle salgına karşı etkin bir mücadele sergileyen Toroslar Belediyesi, bu zorlu süreçte sokak hayvanlarını unutmadı.

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sokak hayvanları için rutin olarak yaptıkları besleme çalışmalarının tam kapanma sürecinde artarak devam edeceğini söyleyerek; “Can dostlarımızı unutmuyoruz. Sizler sağlığınız için evdeyken onlar bize emanet” dedi.

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanma sürecinde vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının karşılanması noktasında Gönül Bağı Projesi’ni hayata geçiren Toroslar Belediyesi, sokak hayvanlarını da yalnız bırakmadı.

 

Proje kapsamında oluşturulan destek merkezlerinden biri olan Tarım ve Sokak Hayvanları Destek Biriminin görevlileri, özellikle yeşil alan ve parklarda bulunan besleme odaklarını her gün taze mama ve su ile doldurarak takviyelerini yapıyor.

 

Ekipler, 444 41 33 numaralı Gönül Bağı Destek Hattı’na vatandaşlardan gelen acil çağrılara da anında müdahale ediyor.

 

“Tam Kapanma Süresince Ekiplerimiz Sahada Olacak”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Hayatımızı paylaştığımız doğadaki tüm canlıları sevgi ve şefkat anlayışıyla koruyup kollamaya devam edeceğiz” dedi.

 

Başkan Yılmaz; “Kedi ve köpeklerin kolayca ulaşabileceği şekilde atölyelerimizde imal ettiğimiz besleme odaklarını ilçemizin muhtelif yerlerine yerleştirmiştik. Kısıtlama sürecinde düzenli olarak yaptığımız mama ve su desteğini tam kapanma sürecinde de devam ettiriyoruz. Can dostlarımızın bu süreçten etkilenmemeleri için Gönül Bağı Projemiz kapsamında Tarım ve Sokak Hayvanları Destek Birimi oluşturduk. Görevli arkadaşlarımız her gün besleme odaklarına mama ve su takviyesi yapıyor ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri de yerine getiriyorlar” diye konuştu.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.