lösev

TOROSLAR BELEDİYESİ YAĞIŞ SIRASI VE SONRASI TEYAKKUZ HALİNDE ÇALIŞTI

Genel (BH) - BLOK HABER | 08.08.2021 - 18:51, Güncelleme: 08.08.2021 - 18:51 2502+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİ YAĞIŞ SIRASI VE SONRASI TEYAKKUZ HALİNDE ÇALIŞTI

Mersin de dün gece etkisini arttıran sağanak yağış sele neden oldu

Mersin’de dün gece etkisini arttıran sağanak yağış sele neden oldu. Vatandaşların imdadına Toroslar Belediyesi Acil Durum Ekibi yetişti.Olası bir afet durumuna karşı teyakkuz halinde olan acil durum ekibi, şiddetli yağan yağmur sonucu bazı noktalarda oluşan su taşkınlarına karşı iş makineleriyle hızlı bir şekilde müdahale etti. İhbarları anında değerlendiren ekipler, yağışlardan etkilenen vatandaşların evlerinde su tahliyesi yaptı.“Tüm İmkanlarımızla Vatandaşlarımızın Yanında Olduk”.Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, gece saatlerinde etkili olan kuvvetli yağış sırası ve sonrasında acil müdahale ekiplerinin vatandaşların mağdur olmaması için koordineli bir şekilde çalıştığını söyledi.Başkan Yılmaz; “Sağanak yağış sonucu oluşan su taşkınları nedeniyle evlerini su basan hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Ekiplerimizle, kent genelinde olduğu gibi ilçemizin muhtelif yerlerinde de yaşanan su baskınlarına karşı hızlı ve etkin bir şekilde gerekli müdahalelerimizi yaptık. Vatandaşlarımızın her zaman olduğu gibi yanında olduk. Toroslar Belediyesi olarak herhangi bir afet durumuna karşı teyakkuz halindeyiz” dedi.Vatandaşlar da su baskınlarına karşı seferber olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.
Mersin de dün gece etkisini arttıran sağanak yağış sele neden oldu

Mersin’ de dün gece etkisini arttıran sağanak yağış sele neden oldu. Vatandaşların imdadına Toroslar Belediyesi Acil Durum Ekibi yetişti.Olası bir afet durumuna karşı teyakkuz halin de olan acil durum ekibi, şiddetli yağan yağmur sonucu bazı noktalarda oluşan su taşkınlarına karşı iş makineleriyle hızlı bir şekil de müdahale etti. İhbarları anında değerlendiren ekipler, yağışlardan etkilenen vatandaşların evlerin de su tahliyesi yaptı.“Tüm İmkanlarımızla Vatandaşlarımızın Yanında Olduk”.Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, gece saatlerin de etkili olan kuvvetli yağış sırası ve sonrasında acil müdahale ekiplerinin vatandaşların mağdur olmaması için koordineli bir şekil de çalıştığını söyledi.Başkan Yılmaz; “ Sağanak yağış sonucu oluşan su taşkınları nedeniyle evlerini su basan hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Ekiplerimizle, kent genelin de olduğu gibi ilçemizin muhtelif yerlerin de de yaşanan su baskınlarına karşı hızlı ve etkin bir şekil de gerekli müdahalelerimizi yaptık. Vatandaşlarımızın her zaman olduğu gibi yanında olduk. Toroslar Belediyesi olarak herhangi bir afet durumuna karşı teyakkuz halindeyiz” dedi.Vatandaşlar da su baskınlarına karşı seferber olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.