lösev

TOROSLAR BELEDİYESİ’NDE 2020 YILININ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Genel (BH) - BLOK HABER | 05.12.2020 - 12:54, Güncelleme: 05.12.2020 - 12:54 3492+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİ’NDE 2020 YILININ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

TOROSLAR BELEDİYESİ’NDE 2020 YILININ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Toroslar Belediye Meclisi, 2020 yılının son meclis toplantısını yaptı. Aralık Ayı toplantısının ikinci birleşimi Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında gerçekleşti.   Yunus Emre Kültür Merkezi'nde, pandemi kuralları çerçevesinde yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.   Başkan Yılmaz, 2020 yılında gerçekleşen çalışmalara sağladıkları katkı ve desteklerinden dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek; 2021 yılında da daha güzel hizmetlere imza atacaklarını söyledi.     “Sağlıklı ve Mutlu Bir Yıl Diliyorum”   Alınan kararların hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Yılmaz; “Millet olarak birçok badireden geçtiğimiz bu günleri geride bırakarak, sağlık, başarı ve huzurla karşılayacağımız 2021 yılında, bu yıl da olduğu gibi Toroslar Belediye Meclisimizin uyumla çalışacağına olan inancımız tam. Toroslarımızın daha iyi hizmetlerle buluşması için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.   Koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda çağrı da yapan Başkan Yılmaz; "Önümüzdeki iki hafta kritik bir süreç. Tedbirlere harfiyen uyarak İnşallah bu zorlu süreci atlatacağız ve daha güzel günlere hep birlikte ulaşacağız. Salgın nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, hastalara acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.  
TOROSLAR BELEDİYESİ’NDE 2020 YILININ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Toroslar Belediye Meclisi, 2020 yılının son meclis toplantısını yaptı. Aralık Ayı toplantısının ikinci birleşimi Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında gerçekleşti.

 

Yunus Emre Kültür Merkezi'nde, pandemi kuralları çerçevesinde yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

 

Başkan Yılmaz, 2020 yılında gerçekleşen çalışmalara sağladıkları katkı ve desteklerinden dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek; 2021 yılında da daha güzel hizmetlere imza atacaklarını söyledi.

 

 

“Sağlıklı ve Mutlu Bir Yıl Diliyorum”

 

Alınan kararların hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Yılmaz; “Millet olarak birçok badireden geçtiğimiz bu günleri geride bırakarak, sağlık, başarı ve huzurla karşılayacağımız 2021 yılında, bu yıl da olduğu gibi Toroslar Belediye Meclisimizin uyumla çalışacağına olan inancımız tam. Toroslarımızın daha iyi hizmetlerle buluşması için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Koronavirüs tedbirlerine uyulması konusunda çağrı da yapan Başkan Yılmaz; "Önümüzdeki iki hafta kritik bir süreç. Tedbirlere harfiyen uyarak İnşallah bu zorlu süreci atlatacağız ve daha güzel günlere hep birlikte ulaşacağız. Salgın nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, hastalara acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.