lösev

Toroslar Belediyesi’nden fırınlara Ramazan denetimi

Genel 09.05.2019 - 13:30, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3131+ kez okundu.
 

Toroslar Belediyesi’nden fırınlara Ramazan denetimi

Toroslar Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçede imalat ve satış yapan fırınlara yönelik hijyen, etiket ve gramaj denetimlerini arttırdı.Ruhsat ve evrak kontrolünün yanı sıra, genel temizlik, ürünlerin son kullanma tarihleri, fiyat etiketlerini ve ekmek gramajlarını kontrol eden ekipler, kurallara uymayan iş yerlerine tutanak tutarak, denetimlerine aralıksız devam edeceklerini bildirdi.“Halkımızın sağlığı birinci önceliğimiz”Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların sağlıklı bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaları için fırın ve imalathanelere yönelik denetimlerini sıklaştırdıklarını söyledi. Yılmaz, “Zabıta ekiplerimiz tarafından yürütülen bu denetimlerle amacımız, iş yerlerine ceza yazmak değil, üretilen ve satışı yapılan gıdaların sağlıklı bir şekilde halkımıza sunulmasıdır. Özellikle hijyen ve gramaj konusuna çok önem veriyoruz. Halkımızın en çok tercih ettiği pide ve ekmek imalatı yapan fırınların sağlıklı ve hijyenik ortamlarda imalat yapmalarına dikkat ediyoruz. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimizdir. Bu konuda vatandaşlarımızın taleplerini ve şikayetlerini de dikkate alıyoruz. Zabıta ekiplerimiz gece gündüz halkımızın hizmetindedir” dedi.
Toroslar Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçede imalat ve satış yapan fırınlara yönelik hijyen, etiket ve gramaj denetimlerini arttırdı.
Ruhsat ve evrak kontrolünün yanı sıra, genel temizlik, ürünlerin son kullanma tarihleri, fiyat etiketlerini ve ekmek gramajlarını kontrol eden ekipler, kurallara uymayan iş yerlerine tutanak tutarak, denetimlerine aralıksız devam edeceklerini bildirdi.
“Halkımızın sağlığı birinci önceliğimiz”
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların sağlıklı bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaları için fırın ve imalathanelere yönelik denetimlerini sıklaştırdıklarını söyledi. Yılmaz, “Zabıta ekiplerimiz tarafından yürütülen bu denetimlerle amacımız, iş yerlerine ceza yazmak değil, üretilen ve satışı yapılan gıdaların sağlıklı bir şekilde halkımıza sunulmasıdır. Özellikle hijyen ve gramaj konusuna çok önem veriyoruz. Halkımızın en çok tercih ettiği pide ve ekmek imalatı yapan fırınların sağlıklı ve hijyenik ortamlarda imalat yapmalarına dikkat ediyoruz. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimizdir. Bu konuda vatandaşlarımızın taleplerini ve şikayetlerini de dikkate alıyoruz. Zabıta ekiplerimiz gece gündüz halkımızın hizmetindedir” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.