lösev

TOROSLAR BELEDİYESİ'NİN KARLA MÜCADELE EKİBİ İŞ BAŞINDA

Genel (BH) - BLOK HABER | 01.02.2021 - 13:48, Güncelleme: 01.02.2021 - 13:48 3348+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİ'NİN KARLA MÜCADELE EKİBİ İŞ BAŞINDA

Toroslar ilçesindeki yaylalar, etkili olan kar yağışı ile beyaza büründü.

Toroslar ilçesindeki yaylalar, etkili olan kar yağışı ile beyaza büründü. Beyaz örtü ile kaplanan Toroslar'ın doğal güzellikleri kartpostallık görüntüler oluştururken, Toroslar Belediyesi de kar yağışının ardından ulaşıma kapanan yollarda karla mücadele çalışmaları başlattı.   Karla kapanan yolları iş makineleriyle açarak araç ve yaya trafiğini rahatlatan belediye ekipleri, Arslanköy, Yavca ve Kavaklıpınar Mahallelerinde yol açım çalışması gerçekleştirdi. Etkin ve hızlı müdahale için teyakkuz halinde olan ekipler, aynı zamanda yolda mahsur kalan vatandaşlara da yardım ediyor.   Mahalle sakinleri ise karla mücadele çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.   Acil Müdahale Ekipleri 7/24 Görevde   Toroslar Belediyesi'nin Acil Müdahale Ekipleri, herhangi bir afet durumunda oluşabilecek mağduriyetleri en aza indirmek üzere çalışmalarına 7/24 esasıyla devam ediyor. Acil müdahale ekiplerine ulaşmak isteyen vatandaşlar, belediyenin 0324 322 7200 numaralı telefonunu arayarak çağrılarını iletebilirler.   "Hemşehrilerimizin Huzuru ve Güvenliği İçin Çalışıyoruz"   Toroslar Belediye Başkan Atsız Afşın Yılmaz, etkili kar yağışının olduğu yaylalarda günlük hayatın ve ulaşımın aksamaması için karla mücadele çalışmalarının kesintisiz devam ettiğini belirterek; "Önceliğimiz, hemşehrilerimizin huzuru ve güvenliğidir. Araç ve yaya trafiğinin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi ve hemşehrilerimizin mağdur olmamaları için karla mücadele ekiplerimiz,  çalışmalarına devam edecek" dedi.
Toroslar ilçesindeki yaylalar, etkili olan kar yağışı ile beyaza büründü.

Toroslar ilçesindeki yaylalar, etkili olan kar yağışı ile beyaza büründü. Beyaz örtü ile kaplanan Toroslar'ın doğal güzellikleri kartpostallık görüntüler oluştururken, Toroslar Belediyesi de kar yağışının ardından ulaşıma kapanan yollarda karla mücadele çalışmaları başlattı.

 

Karla kapanan yolları iş makineleriyle açarak araç ve yaya trafiğini rahatlatan belediye ekipleri, Arslanköy, Yavca ve Kavaklıpınar Mahallelerinde yol açım çalışması gerçekleştirdi. Etkin ve hızlı müdahale için teyakkuz halinde olan ekipler, aynı zamanda yolda mahsur kalan vatandaşlara da yardım ediyor.

 

Mahalle sakinleri ise karla mücadele çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.

 

Acil Müdahale Ekipleri 7/24 Görevde

 

Toroslar Belediyesi'nin Acil Müdahale Ekipleri, herhangi bir afet durumunda oluşabilecek mağduriyetleri en aza indirmek üzere çalışmalarına 7/24 esasıyla devam ediyor. Acil müdahale ekiplerine ulaşmak isteyen vatandaşlar, belediyenin 0324 322 7200 numaralı telefonunu arayarak çağrılarını iletebilirler.

 

"Hemşehrilerimizin Huzuru ve Güvenliği İçin Çalışıyoruz"

 

Toroslar Belediye Başkan Atsız Afşın Yılmaz, etkili kar yağışının olduğu yaylalarda günlük hayatın ve ulaşımın aksamaması için karla mücadele çalışmalarının kesintisiz devam ettiğini belirterek;

"Önceliğimiz, hemşehrilerimizin huzuru ve güvenliğidir. Araç ve yaya trafiğinin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi ve hemşehrilerimizin mağdur olmamaları için karla mücadele ekiplerimiz,  çalışmalarına devam edecek"

dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.