lösev

TOROSLAR DA KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI NIN KURALARI ÇEKİLDİ

Toroslar (BH) - BLOK HABER | 11.11.2021 - 14:34, Güncelleme: 11.11.2021 - 14:34 4966+ kez okundu.
 

TOROSLAR DA KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI NIN KURALARI ÇEKİLDİ

TOROSLAR DA KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI NIN KURALARI ÇEKİLDİ

Toroslar Belediyesi’nin, bu yıl 14’üncüsünü düzenleyeceği “Kurtuluş Kupası Geleneksel Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın” kura çekimi yapıldı. 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgali’nden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek ve 4 grupta 21 kurumun mücadele edeceği turnuva; 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde başlayacak. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, turnuva komitesi ve turnuvada yer alacak kurumların temsilcileriyle kura çekiminde Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Başkan Yılmaz; “Bu Turnuva, Aynı Kentte Yaşayan İnsanların Bir Araya Geldiği Sosyal Bir Organizasyon” Başkan Yılmaz, sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek turnuvaya katılacak tüm kurumlara teşekkür etti. Mersin’de en fazla spor tesisine sahip ve amatör spora destek veren bir belediye olduklarına dikkat çeken Başkan Yılmaz; “Spor;  kardeşliktir,  barıştır, sevgidir. Bu turnuva ile amacımız, kentimizdeki kurumlar arasındaki dayanışmayı ve kaynaşmayı daha da ön plana çıkarmaktır. Futbol, herkesi heyecanlandıran bir spor dalı. Ama en önemlisi fair play çerçevesinde müsabakaların tamamlanmasıdır. Spor odaklı, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz turnuvaya katılacak tüm kurumlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi. Turnuva tüzüğü ile ilgili detaylı bilgilerin verildiği ve kurum temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunulduğu toplantının ardından kura çekimine geçildi. 21 kurumun temsilcisi kuralarını çekerek gruplarını belirledi. Yapılan kura çekimine göre 4 grupta düzenlenecek turnuvada müsabakalar 35’er dakikalık 2 devre halinde yapılacak. Korukent Mahallesi Bilge Kağan Parkı, Çağdaşkent Mahallesi 3 Ocak Spor Kompleksi, Güneykent Mahallesi Anafartalar Parkı ve Akbelen Mahallesi Koray Aydın Stadı’nda oynanacak maçlarda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kuralları geçerli olacak ve her takım 25 futbolcu ile katılabilecek. Sporseverler, turnuvanın tüzüğüne ve fikstürüne, önümüzdeki günlerde Toroslar Belediyesi’nin www.toroslar-bld.gov.tr  web adresinde duyurular bölümünden ulaşabilecek. Turnuvaya Katılacak Kurumlar ise şöyle; A Grubu; Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Mersin Şehir Hastanesi, Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin İŞKUR İl Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı. B Grubu; Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, Mersin Üniversitesi, Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Mersin Cezaevi, Mersin Vergi Dairesi Başkanlığı. C Grubu; Mersin Barosu, Akdeniz Belediyesi, Mersin İl Müftülüğü, Toros Devlet Hastanesi, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü. D Grubu; Toroslar Belediyesi, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Gümrük Müdürlüğü, Mersin Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü.
TOROSLAR DA KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI NIN KURALARI ÇEKİLDİ

Toroslar Belediyesi’nin, bu yıl 14’üncüsünü düzenleyeceği “Kurtuluş Kupası Geleneksel Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın” kura çekimi yapıldı.

3 Ocak Mersin’in Düşman İşgali’nden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek ve 4 grupta 21 kurumun mücadele edeceği turnuva; 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde başlayacak.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, turnuva komitesi ve turnuvada yer alacak kurumların temsilcileriyle kura çekiminde Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

Başkan Yılmaz; “Bu Turnuva, Aynı Kentte Yaşayan İnsanların Bir Araya Geldiği Sosyal Bir Organizasyon”

Başkan Yılmaz, sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek turnuvaya katılacak tüm kurumlara teşekkür etti.

Mersin’de en fazla spor tesisine sahip ve amatör spora destek veren bir belediye olduklarına dikkat çeken Başkan Yılmaz; “Spor;  kardeşliktir,  barıştır, sevgidir. Bu turnuva ile amacımız, kentimizdeki kurumlar arasındaki dayanışmayı ve kaynaşmayı daha da ön plana çıkarmaktır. Futbol, herkesi heyecanlandıran bir spor dalı. Ama en önemlisi fair play çerçevesinde müsabakaların tamamlanmasıdır. Spor odaklı, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz turnuvaya katılacak tüm kurumlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Turnuva tüzüğü ile ilgili detaylı bilgilerin verildiği ve kurum temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunulduğu toplantının ardından kura çekimine geçildi. 21 kurumun temsilcisi kuralarını çekerek gruplarını belirledi.

Yapılan kura çekimine göre 4 grupta düzenlenecek turnuvada müsabakalar 35’er dakikalık 2 devre halinde yapılacak.

Korukent Mahallesi Bilge Kağan Parkı, Çağdaşkent Mahallesi 3 Ocak Spor Kompleksi, Güneykent Mahallesi Anafartalar Parkı ve Akbelen Mahallesi Koray Aydın Stadı’nda oynanacak maçlarda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kuralları geçerli olacak ve her takım 25 futbolcu ile katılabilecek.

Sporseverler, turnuvanın tüzüğüne ve fikstürüne, önümüzdeki günlerde Toroslar Belediyesi’nin www.toroslar-bld.gov.tr  web adresinde duyurular bölümünden ulaşabilecek.

Turnuvaya Katılacak Kurumlar ise şöyle;

A Grubu; Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Mersin Şehir Hastanesi, Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin İŞKUR İl Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı.

B Grubu; Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, Mersin Üniversitesi, Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Mersin Cezaevi, Mersin Vergi Dairesi Başkanlığı.

C Grubu; Mersin Barosu, Akdeniz Belediyesi, Mersin İl Müftülüğü, Toros Devlet Hastanesi, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü.

D Grubu; Toroslar Belediyesi, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Gümrük Müdürlüğü, Mersin Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.