lösev

TOROSLAR'DA HEDEF KESİNTİSİZ VE GÜVENLİ ULAŞIM

Genel (BH) - BLOK HABER | 08.12.2020 - 13:00, Güncelleme: 08.12.2020 - 13:00 2726+ kez okundu.
 

TOROSLAR'DA HEDEF KESİNTİSİZ VE GÜVENLİ ULAŞIM

TOROSLAR'DA HEDEF KESİNTİSİZ VE GÜVENLİ ULAŞIM

Toroslar Belediyesi, Koronavirüs salgını ile mücadelesini sürdürürken, bir yandan da yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.   Kesintisiz ulaşımın yanında yaya ve araç güvenliğinin ön planda tutulduğu çalışmalar ile yollar daha kullanışlı hale getiriliyor.   İlçe merkezinin yanı sıra yüksek kesimlerdeki mahallelerde program dahilinde çalışmalar gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler; Gözne ve Arslanköy Mahallelerinde kilit parke yol, Aladağ Mahallesi'nde asfalt serim, Korukent Mahallesi'nde sathi kaplama asfalt, Dalakderesi Mahallesi'nde de yol düzenleme çalışmaları yaptı.   Ekipler; elektrik, doğalgaz, internet, su ve kanalizasyon gibi alt yapı çalışmalarının ardından bozulan yollara da anında müdahale ederek vatandaşların mağdur olmaması adına çalışmalarını sürdürüyor.   "İhtiyaç Duyulan Her Yerdeyiz"   İlçenin her noktasında çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, üst yapı hizmetlerinin aksatılmadan yapıldığını ve kış aylarına hazır olduklarını söyledi.   Başkan Yılmaz; "Hem bizim tespitlerimiz hem de halkımızdan gelen talepler doğrultusunda ilçemizde ihtiyaç duyulan yolların bakım ve onarımını yapıyor ve yeni yollar açıyoruz. İlçemizin ulaşımla ilgili eksikliklerini de ihmal etmeyip belli bir program dahilinde yerine getiriyoruz. Yoğun kış mevsimi öncesinde hemşehrilerimizin daha rahat ve güvenli ulaşım sağlaması amacıyla ilçemizin muhtelif yerlerinde asfalt ve kilit parke yol çalışmalarımızı da hızlandırdık. Amacımız geleceğe dönük, kalıcı hizmetler yapmak" dedi.  
TOROSLAR'DA HEDEF KESİNTİSİZ VE GÜVENLİ ULAŞIM

Toroslar Belediyesi, Koronavirüs salgını ile mücadelesini sürdürürken, bir yandan da yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

 

Kesintisiz ulaşımın yanında yaya ve araç güvenliğinin ön planda tutulduğu çalışmalar ile yollar daha kullanışlı hale getiriliyor.

 

İlçe merkezinin yanı sıra yüksek kesimlerdeki mahallelerde program dahilinde çalışmalar gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler; Gözne ve Arslanköy Mahallelerinde kilit parke yol, Aladağ Mahallesi'nde asfalt serim, Korukent Mahallesi'nde sathi kaplama asfalt, Dalakderesi Mahallesi'nde de yol düzenleme çalışmaları yaptı.

 

Ekipler; elektrik, doğalgaz, internet, su ve kanalizasyon gibi alt yapı çalışmalarının ardından bozulan yollara da anında müdahale ederek vatandaşların mağdur olmaması adına çalışmalarını sürdürüyor.

 

"İhtiyaç Duyulan Her Yerdeyiz"

 

İlçenin her noktasında çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, üst yapı hizmetlerinin aksatılmadan yapıldığını ve kış aylarına hazır olduklarını söyledi.

 

Başkan Yılmaz; "Hem bizim tespitlerimiz hem de halkımızdan gelen talepler doğrultusunda ilçemizde ihtiyaç duyulan yolların bakım ve onarımını yapıyor ve yeni yollar açıyoruz. İlçemizin ulaşımla ilgili eksikliklerini de ihmal etmeyip belli bir program dahilinde yerine getiriyoruz. Yoğun kış mevsimi öncesinde hemşehrilerimizin daha rahat ve güvenli ulaşım sağlaması amacıyla ilçemizin muhtelif yerlerinde asfalt ve kilit parke yol çalışmalarımızı da hızlandırdık. Amacımız geleceğe dönük, kalıcı hizmetler yapmak" dedi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.