lösev

Toroslar’da marketler denetleniyor

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2022 - 16:16, Güncelleme: 22.11.2022 - 14:48 4806+ kez okundu.
 

Toroslar’da marketler denetleniyor

Toroslar’da marketler denetleniyor

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçe genelindeki market ve zincir marketlerde fahiş fiyat ve etiket denetimlerini sürdürüyor.Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, marketlerdeki reyonları gezerek özellikle gıda ve temel tüketim maddelerinin etiket fiyatlarıyla kasa fiyatlarını karşılaştırdı ve son kullanım tarihlerini inceledi. Ekipler ayrıca denetimlerde hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını da kontrol etti.Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, önceliklerinin toplum sağlığını korumak olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenle alışveriş yapabilmeleri için ilçemizdeki marketlerde denetim ve kontrollerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Amacımız, ürünlerin fahiş fiyattan satılmasının önüne geçebilmek ve vatandaşlarımızın bu konuda mağduriyet yaşamamalarını sağlamaktır. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan hemşehrilerimiz, istek ve taleplerini belediyemizin 0324 322 72 00 telefonunu arayarak iletebilirler” diye konuştu.
Toroslar’da marketler denetleniyor
Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçe genelindeki market ve zincir marketlerde fahiş fiyat ve etiket denetimlerini sürdürüyor.
Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, marketlerdeki reyonları gezerek özellikle gıda ve temel tüketim maddelerinin etiket fiyatlarıyla kasa fiyatlarını karşılaştırdı ve son kullanım tarihlerini inceledi. Ekipler ayrıca denetimlerde hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını da kontrol etti.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, önceliklerinin toplum sağlığını korumak olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenle alışveriş yapabilmeleri için ilçemizdeki marketlerde denetim ve kontrollerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Amacımız, ürünlerin fahiş fiyattan satılmasının önüne geçebilmek ve vatandaşlarımızın bu konuda mağduriyet yaşamamalarını sağlamaktır. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan hemşehrilerimiz, istek ve taleplerini belediyemizin 0324 322 72 00 telefonunu arayarak iletebilirler” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.