lösev

TOROSLARDA PARK VE YEŞİL ALANLAR BAKIMDAN GEÇİYOR

Genel (BH) - BLOK HABER | 16.03.2022 - 14:18, Güncelleme: 16.03.2022 - 14:18 3244+ kez okundu.
 

TOROSLARDA PARK VE YEŞİL ALANLAR BAKIMDAN GEÇİYOR

Belediye, ilçe genelindeki park ve yeşil alanlarda düzenli olarak yaptığı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında; ağaçları buduyor, çimleri biçiyor, yeşil alanları yabani otlardan arındırıyor, parklardaki oyun gruplarını yeniliyor.

Belediye, ilçe genelindeki park ve yeşil alanlarda düzenli olarak yaptığı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında; ağaçları buduyor, çimleri biçiyor, yeşil alanları yabani otlardan arındırıyor, parklardaki oyun gruplarını yeniliyor. Eskiyen ve yıpranan oyun grupları ise çocuklar için daha konforlu ve güvenli hale getiriliyor.   Başkan Yılmaz: "Yeşil Alanlarımıza Gözümüz Gibi Bakıyoruz"   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yeşil alanların önemine dikkat çekerek, ilçeye daha da değer katan park ve tesislerin şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzak olmak isteyen vatandaşlar için alternatif bir ortam olduğunu söyledi.   Başkan Yılmaz; “Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras yeşil alanlarımızdır. Biz de Toroslar Belediyesi olarak parklarımıza, yeşil alanlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz. Amacımız, hemşehrilerimize daha sağlıklı, temiz ve huzurlu ortamlar sunmak. Yeşil alanlarımız, hepimize emanet. Hemşehrilerimizden de isteğimiz bu alanlarımıza sahip çıkmalarıdır” dedi.
Belediye, ilçe genelindeki park ve yeşil alanlarda düzenli olarak yaptığı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında; ağaçları buduyor, çimleri biçiyor, yeşil alanları yabani otlardan arındırıyor, parklardaki oyun gruplarını yeniliyor.

Belediye, ilçe genelindeki park ve yeşil alanlarda düzenli olarak yaptığı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında; ağaçları buduyor, çimleri biçiyor, yeşil alanları yabani otlardan arındırıyor, parklardaki oyun gruplarını yeniliyor. Eskiyen ve yıpranan oyun grupları ise çocuklar için daha konforlu ve güvenli hale getiriliyor.

 

Başkan Yılmaz: "Yeşil Alanlarımıza Gözümüz Gibi Bakıyoruz"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yeşil alanların önemine dikkat çekerek, ilçeye daha da değer katan park ve tesislerin şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzak olmak isteyen vatandaşlar için alternatif bir ortam olduğunu söyledi.

 

Başkan Yılmaz; “Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras yeşil alanlarımızdır. Biz de Toroslar Belediyesi olarak parklarımıza, yeşil alanlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz. Amacımız, hemşehrilerimize daha sağlıklı, temiz ve huzurlu ortamlar sunmak. Yeşil alanlarımız, hepimize emanet. Hemşehrilerimizden de isteğimiz bu alanlarımıza sahip çıkmalarıdır” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.