lösev

TOROSLAR'DA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Genel (BH) - BLOK HABER | 27.01.2021 - 15:19, Güncelleme: 27.01.2021 - 15:19 3701+ kez okundu.
 

TOROSLAR'DA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Toroslar Belediyesi, ilçe genelindeki yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile tespit edilen acil ihtiyaçları anında çözüme kavuşturan belediye, aynı zamanda çalışmalarını programlı bir şekilde yürüterek Akbelen Mahallesi'nde 194 ton sıcak asfalt çalışması yaptı.   Mahalle Sakinleri; "Hizmetler, Zamanında Yapılıyor"   Akbelen Mahallesi sakinlerinden İmam Ali Öğüşlü, asfaltlama çalışmalarının zamanında yapılmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek; "Akbelen Mahallesi'nin eski sakinlerindenim. Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Herhangi bir eksiğimiz kalmadı. Bu hizmetlerin hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.   Akbelen Mahalle Muhtarı Seyhan Teyyar da mahalle sakinleri adına Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek; "Mahallemizde ihtiyaç duyulan yollarımız sıcak asfalt ile kaplanıyor. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.   Başkan Yılmaz; "Özveriyle Çalışıyoruz"   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise Toroslar'a en güzel hizmeti sunmak için canla başla çalıştıklarını belirterek; "İlçemizde değişim tüm mahallelerimizde devam ediyor. Ulaşımın daha sağlıklı ve güvenli olması için yol yapım ve asfaltlama çalışmalarımızı aralıksız  sürdürüyoruz. Ekiplerimiz sahada özveriyle çalışıyor. Hem merkezde hem de yüksek kesimli mahallelerimizde ihtiyaç duyulan alanlarda  gerçekleştirdiğimiz yol yenileme çalışmalarımız mevsim şartlarına uygun bir şekilde devam edecek" şeklinde konuştu.  
Toroslar Belediyesi, ilçe genelindeki yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile tespit edilen acil ihtiyaçları anında çözüme kavuşturan belediye, aynı zamanda çalışmalarını programlı bir şekilde yürüterek Akbelen Mahallesi'nde 194 ton sıcak asfalt çalışması yaptı.

 

Mahalle Sakinleri; "Hizmetler, Zamanında Yapılıyor"

 

Akbelen Mahallesi sakinlerinden İmam Ali Öğüşlü, asfaltlama çalışmalarının zamanında yapılmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek; "Akbelen Mahallesi'nin eski sakinlerindenim. Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Herhangi bir eksiğimiz kalmadı. Bu hizmetlerin hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

 

Akbelen Mahalle Muhtarı Seyhan Teyyar da mahalle sakinleri adına Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek; "Mahallemizde ihtiyaç duyulan yollarımız sıcak asfalt ile kaplanıyor. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Başkan Yılmaz; "Özveriyle Çalışıyoruz"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise Toroslar'a en güzel hizmeti sunmak için canla başla çalıştıklarını belirterek; "İlçemizde değişim tüm mahallelerimizde devam ediyor. Ulaşımın daha sağlıklı ve güvenli olması için yol yapım ve asfaltlama çalışmalarımızı aralıksız  sürdürüyoruz. Ekiplerimiz sahada özveriyle çalışıyor. Hem merkezde hem de yüksek kesimli mahallelerimizde ihtiyaç duyulan alanlarda  gerçekleştirdiğimiz yol yenileme çalışmalarımız mevsim şartlarına uygun bir şekilde devam edecek" şeklinde konuştu.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.