lösev

TSO Başkanı Ruhi Koçak'tan 1 Mayıs Mesajı

Magazin 01.05.2019 - 07:46, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3122+ kez okundu.
 

TSO Başkanı Ruhi Koçak'tan 1 Mayıs Mesajı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak 1 Mayıs İşçi bayramı dolaysıyla mesaj yayımladı. Başkan koçak yayımladı mesajda şunları kaydetti;   "Girişimci ve reel sektör olmadan emekçilerimiz, emekçi dostlarımız ve kardeşlerimiz olmadan da bizler tek başımıza bir anlam ifade etmeyiz. Çalışan ve işveren birbirinden ayrı düşünülmeyecek iki ana unsurdur. İşçi ve işverenler olarak çıkarlarımız farklı olsa da; Ülkemiz ve Milletimiz söz konusu olduğunda ne mutlu ki; tek yumruk, tek vücut olmayı, birbirimizi sevmeyi, kucaklamayı ve anlamayı başarmış bir toplumun temsilcileriyiz. Ülkemizin çağdaş ve müreffeh bir ülke olması daha güzel günler görmemizin yolu, Emekçi ve Girişimcinin dayanışmasından geçer. Bu vesileyle; emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, adaletli paylaşımın esas alındığı bir uygarlığın temsilcileri olarak bütün işçi-emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü Kutlar, Sağlık, mutluluk ve bolluk içerisinde bir yaşam dilerim."
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak 1 Mayıs İşçi bayramı dolaysıyla mesaj yayımladı. Başkan koçak yayımladı mesajda şunları kaydetti;   "Girişimci ve reel sektör olmadan emekçilerimiz, emekçi dostlarımız ve kardeşlerimiz olmadan da bizler tek başımıza bir anlam ifade etmeyiz. Çalışan ve işveren birbirinden ayrı düşünülmeyecek iki ana unsurdur. İşçi ve işverenler olarak çıkarlarımız farklı olsa da; Ülkemiz ve Milletimiz söz konusu olduğunda ne mutlu ki; tek yumruk, tek vücut olmayı, birbirimizi sevmeyi, kucaklamayı ve anlamayı başarmış bir toplumun temsilcileriyiz. Ülkemizin çağdaş ve müreffeh bir ülke olması daha güzel günler görmemizin yolu, Emekçi ve Girişimcinin dayanışmasından geçer.
Bu vesileyle; emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, adaletli paylaşımın esas alındığı bir uygarlığın temsilcileri olarak bütün işçi-emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü Kutlar, Sağlık, mutluluk ve bolluk içerisinde bir yaşam dilerim."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.