lösev

Türkiye ile Rusya arasındaki uçuşlara yönelik kısıtlamalar 21 Hazirana uzatıldı

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 01.06.2021 - 17:32, Güncelleme: 01.06.2021 - 17:32 2676+ kez okundu.
 

Türkiye ile Rusya arasındaki uçuşlara yönelik kısıtlamalar 21 Hazirana uzatıldı

Türkiye ile Rusya arasındaki uçuşlara yönelik kısıtlamalar 21 Hazirana uzatıldı

Rusya, Türkiye ile uçuşlara yönelik kısıtlamaları 21 Haziran'a kadar uzattı. Rusya, dünya genelinde koronavirüs vakalarının artış göstermesiyle Türkiye'nin de içinde bulunduğu birçok ülkeye uçuşları kısıtlamıştı. Ülkelerin vakalar karşısında aldığı tedbirler ve kısıtlama uygulamaları sayesinde vaka ve ölüm sayılarında beklenen düşüş yaşandı. Düşüşün ardından Rusya, belli ülkelere uygulanan uçuş kısıtlamalarını kaldırdı. 1 HAZİRAN'DAN 21 HAZİRAN'A UZATILDI Rusya Koronavirüs Enfeksiyonu Kontrol ve Önleme Merkezinden yapılan açıklamada, Türkiye ile uçuşlara yönelik kısıtlamaların ise 21 Haziran tarihine uzatılmasına karar verildi. Öte yandan, Moskova ile Minsk arasındaki uçuşların ise 10 Haziran itibarıyla haftada 10 uçuşa yükseltilmesine karar verildiği kaydedildi. Rusya ile Türkiye arasındaki uçuşlar, 12 Nisan'da alınan kararla 15 Nisan ila 1 Haziran arasında geçici olarak kısıtlanmıştı.
Türkiye ile Rusya arasındaki uçuşlara yönelik kısıtlamalar 21 Hazirana uzatıldı

Rusya, Türkiye ile uçuşlara yönelik kısıtlamaları 21 Haziran'a kadar uzattı.

Rusya, dünya genelinde koronavirüs vakalarının artış göstermesiyle Türkiye'nin de içinde bulunduğu birçok ülkeye uçuşları kısıtlamıştı.

Ülkelerin vakalar karşısında aldığı tedbirler ve kısıtlama uygulamaları sayesinde vaka ve ölüm sayılarında beklenen düşüş yaşandı.

Düşüşün ardından Rusya, belli ülkelere uygulanan uçuş kısıtlamalarını kaldırdı.

1 HAZİRAN'DAN 21 HAZİRAN'A UZATILDI

Rusya Koronavirüs Enfeksiyonu Kontrol ve Önleme Merkezinden yapılan açıklamada, Türkiye ile uçuşlara yönelik kısıtlamaların ise 21 Haziran tarihine uzatılmasına karar verildi.

Öte yandan, Moskova ile Minsk arasındaki uçuşların ise 10 Haziran itibarıyla haftada 10 uçuşa yükseltilmesine karar verildiği kaydedildi.

Rusya ile Türkiye arasındaki uçuşlar, 12 Nisan'da alınan kararla 15 Nisan ila 1 Haziran arasında geçici olarak kısıtlanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.