lösev

Türkiye Satranç Federasyonu, Tarsus TSO Başkanı Ruhi Koçak'ı Ziyaret Etti

Genel 28.08.2019 - 10:29, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2924+ kez okundu.
 

Türkiye Satranç Federasyonu, Tarsus TSO Başkanı Ruhi Koçak'ı Ziyaret Etti

Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti. Tarsuslu olan Tulay’a kent ve bölge ekonomisinin gelişmesine yönelik yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Koçak, ‘’Tüm amacımız Tarsus ve bölgemizin kalkınması yönünde. Yatırımcıları çekme çabamız süratle devam ediyor. Şu aralar Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi üzerinde ciddi çalışmalarımız var. Tabii ekonominin dışında sosyal ve kültürel anlamda da kentin imajına ve tanınırlığına katkı koyacak her türlü projenin içindeyiz, çeşitli projeleri yürütüyoruz’’ dedi. Tulay da Tarsus’un gelişime katkı koyacak her projeyi destekleyeceklerini söyledi. Ziyarette Tulay’a Türkiye Satranç Federasyonu Genel Kurul Delegesi ve aynı zamanda Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Danyal Avşar da eşlik etti.
Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti. Tarsuslu olan Tulay’a kent ve bölge ekonomisinin gelişmesine yönelik yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Koçak,
‘’Tüm amacımız Tarsus ve bölgemizin kalkınması yönünde. Yatırımcıları çekme çabamız süratle devam ediyor. Şu aralar Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi üzerinde ciddi çalışmalarımız var. Tabii ekonominin dışında sosyal ve kültürel anlamda da kentin imajına ve tanınırlığına katkı koyacak her türlü projenin içindeyiz, çeşitli projeleri yürütüyoruz’’ dedi. Tulay da Tarsus’un gelişime katkı koyacak her projeyi destekleyeceklerini söyledi.
Ziyarette Tulay’a Türkiye Satranç Federasyonu Genel Kurul Delegesi ve aynı zamanda Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Danyal Avşar da eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.