lösev

ÜNLÜ KLARNETÇİ HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ TOROSLAR I ŞENLENDİRDİ

Genel (BH) - BLOK HABER | 25.09.2021 - 13:48, Güncelleme: 25.09.2021 - 13:48 7640+ kez okundu.
 

ÜNLÜ KLARNETÇİ HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ TOROSLAR I ŞENLENDİRDİ

ÜNLÜ KLARNETÇİ HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ TOROSLAR I ŞENLENDİRDİ

Toroslar Belediyesi’nin de destek verdiği, bu yıl 19’uncusu düzenlenen Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Toroslar Belediyesi Amfi Tiyatro’da sahne alan Şenlendirici, Mersinlilere müzik dolu bir gece yaşattı. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ünlü klarnetçiyle birlikte sahnede “Altın Hızma Mülayim” şarkısını söyledi, coşkuyu daha da artırdı. Şenlendirici’yi Toroslar’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Yılmaz, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Mersinlilerin büyük ilgi gösterdiği ve coşkuyla geçen konsere; MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Vural Koparan, Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda sanatsever katıldı. Şenlendirici, amfi tiyatroda verdiği açık hava konserinde Toroslar’daki coşkunun sahneye yansıdığını belirterek, herkese teşekkür etti. Klarnetiyle, seslendirdiği eserlerle sevenlerini bir kez daha kendisine hayran bırakan Şenlendirici, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı sahneye davet ederek, Başkan Yılmaz’dan çok sevdiği “Altın Hızma Mülayim” şarkısına düet yapmasını istedi. Başkan Yılmaz da Şenlendirici’nin bu sürprizine karşılık vererek, şarkıya birlikte eşlik etti. Şenlendirici, “Altın Hızma Mülayim” şarkısının ardından Toroslar’dan tüm Azeri vatandaşlara selam gönderirken, Başkan Yılmaz’a kendilerini ağırladığı için de teşekkür etti.  Başkan Yılmaz; “Binlerce yıldan süzülüp gelen duyguları bu kadar etkili bir şekilde yorumladığı için Hüsnü Şenlendirici’ye teşekkür ediyoruz” dedi. Mersin Uluslararası Müzik Festivali’nin, kenti ulusal ve uluslararası tanıtan önemli bir kültür ve sanat organizasyonu olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyorum. Bu organizasyon bir yıl boyunca emek veren ekibin başarılı çalışmanın sonucudur. Sanata olan desteklerimiz devam edecek” ifadelerinde bulundu. Konserin finalinde ünlü klarnet sanatçısı Şenlendirici, katılımcıların arasından davet ettiği minik çocukların, klarnet ve davul gösterilerine hayran kaldı, kendisi de klarnetiyle miniklere eşlik etti. Başkan Yılmaz, konserin ardından Şenlendirici’ye, Toroslar’da verdiği coşkulu konserden dolayı çiçek ve Toroslar’ın 1453 rakımlı Arslanköy yaylasında bulunan göletin 3 boyutlu kâğıt rölyef tablosunu takim ederek, teşekkür etti.
ÜNLÜ KLARNETÇİ HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ TOROSLAR I ŞENLENDİRDİ

Toroslar Belediyesi’nin de destek verdiği, bu yıl 19’uncusu düzenlenen Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Toroslar Belediyesi Amfi Tiyatro’da sahne alan Şenlendirici, Mersinlilere müzik dolu bir gece yaşattı. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ünlü klarnetçiyle birlikte sahnede “Altın Hızma Mülayim” şarkısını söyledi, coşkuyu daha da artırdı. Şenlendirici’yi Toroslar’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Yılmaz, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Mersinlilerin büyük ilgi gösterdiği ve coşkuyla geçen konsere; MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Vural Koparan, Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda sanatsever katıldı. Şenlendirici, amfi tiyatroda verdiği açık hava konserinde Toroslar’daki coşkunun sahneye yansıdığını belirterek, herkese teşekkür etti. Klarnetiyle, seslendirdiği eserlerle sevenlerini bir kez daha kendisine hayran bırakan Şenlendirici, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı sahneye davet ederek, Başkan Yılmaz’dan çok sevdiği “Altın Hızma Mülayim” şarkısına düet yapmasını istedi. Başkan Yılmaz da Şenlendirici’nin bu sürprizine karşılık vererek, şarkıya birlikte eşlik etti. Şenlendirici, “Altın Hızma Mülayim” şarkısının ardından Toroslar’dan tüm Azeri vatandaşlara selam gönderirken, Başkan Yılmaz’a kendilerini ağırladığı için de teşekkür etti.  Başkan Yılmaz; “Binlerce yıldan süzülüp gelen duyguları bu kadar etkili bir şekilde yorumladığı için Hüsnü Şenlendirici’ye teşekkür ediyoruz” dedi. Mersin Uluslararası Müzik Festivali’nin, kenti ulusal ve uluslararası tanıtan önemli bir kültür ve sanat organizasyonu olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “ Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyorum. Bu organizasyon bir yıl boyunca emek veren ekibin başarılı çalışmanın sonucudur. Sanata olan desteklerimiz devam edecek” ifadelerinde bulundu. Konserin finalinde ünlü klarnet sanatçısı Şenlendirici, katılımcıların arasından davet ettiği minik çocukların, klarnet ve davul gösterilerine hayran kaldı, kendisi de klarnetiyle miniklere eşlik etti. Başkan Yılmaz, konserin ardından Şenlendirici’ye, Toroslar’da verdiği coşkulu konserden dolayı çiçek ve Toroslar’ın 1453 rakımlı Arslanköy yaylasında bulunan göletin 3 boyutlu kâğıt rölyef tablosunu takim ederek, teşekkür etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.