lösev

ÜRETEN KADINLAR, 14 ŞUBAT İÇİN STANTLARI EL EMEĞİYLE DONATACAK

Mersin (BH) - BLOK HABER | 06.02.2021 - 09:59, Güncelleme: 06.02.2021 - 16:15 3225+ kez okundu.
 

ÜRETEN KADINLAR, 14 ŞUBAT İÇİN STANTLARI EL EMEĞİYLE DONATACAK

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile bir araya gelen kadın kooperatifleri ve üretici kadınlar, 14 Şubat Sevgililer Günü için bir araya gelerek, stant kuracak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile bir araya gelen kadın kooperatifleri ve üretici kadınlar, 14 Şubat Sevgililer Günü için bir araya gelerek, stant kuracak. Üretici kadınlar, Tarsus Kültür Parkı’nda 9-10 Şubat’ta 08.30-18.00 saatleri, Özgecan Aslan Meydanı’nda ise 11-12 Şubat’ta 09.00-18.00 saatleri arasında kurulacak stantlarda el emeği ürünlerini sergileyecek. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile farklı ilçelerde kurulan üretici kadın stantları aracılığıyla evde ürettikleri ürünleri satma olanağı bulan üretici kadınlar, bu kez de Tarsus Kültür Parkı ve Özgecan Aslan Meydanı’nda bir araya gelecek. 14 Şubat için stantlar el emeği ile donatılacak Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi ile Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın destekleriyle yola çıkan kadın kooperatifleri ve üretici kadınlar, yeni stant alanlarını Tarsus ve Yenişehir olarak belirledi. 14 Şubat Sevgililer Günü için ‘Stantları El Emeği ile Donatıyoruz’ sloganıyla bir araya gelecek olan üretici kadınlar, 9-10 Şubat tarihlerinde 08.30-18.00 saatleri arasında Tarsus Kültür Parkı’nda olacak. Mersin merkezde Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda ise 11-12 Şubat tarihlerinde 09.00-18.00 saatleri arasında stantlarını açacak olan kadınlar ürünlerini vatandaşların beğenisine sunacak. Mersin’in farklı ilçelerinden gelen üretici kadınların açtığı stantlarda her ilçeye özgü yöresel gıda ürünlerinin yanı sıra kadınların hayal gücünü el işine döktüğü seramikler, süs eşyaları, el işi oyalar, kıyafetler ve takılar da yer alıyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile bir araya gelen kadın kooperatifleri ve üretici kadınlar, 14 Şubat Sevgililer Günü için bir araya gelerek, stant kuracak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile bir araya gelen kadın kooperatifleri ve üretici kadınlar, 14 Şubat Sevgililer Günü için bir araya gelerek, stant kuracak. Üretici kadınlar, Tarsus Kültür Parkı’nda 9-10 Şubat’ta 08.30-18.00 saatleri, Özgecan Aslan Meydanı’nda ise 11-12 Şubat’ta 09.00-18.00 saatleri arasında kurulacak stantlarda el emeği ürünlerini sergileyecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile farklı ilçelerde kurulan üretici kadın stantları aracılığıyla evde ürettikleri ürünleri satma olanağı bulan üretici kadınlar, bu kez de Tarsus Kültür Parkı ve Özgecan Aslan Meydanı’nda bir araya gelecek.

14 Şubat için stantlar el emeği ile donatılacak

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi ile Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın destekleriyle yola çıkan kadın kooperatifleri ve üretici kadınlar, yeni stant alanlarını Tarsus ve Yenişehir olarak belirledi. 14 Şubat Sevgililer Günü için ‘Stantları El Emeği ile Donatıyoruz’ sloganıyla bir araya gelecek olan üretici kadınlar, 9-10 Şubat tarihlerinde 08.30-18.00 saatleri arasında Tarsus Kültür Parkı’nda olacak.

Mersin merkezde Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda ise 11-12 Şubat tarihlerinde 09.00-18.00 saatleri arasında stantlarını açacak olan kadınlar ürünlerini vatandaşların beğenisine sunacak.

Mersin’in farklı ilçelerinden gelen üretici kadınların açtığı stantlarda her ilçeye özgü yöresel gıda ürünlerinin yanı sıra kadınların hayal gücünü el işine döktüğü seramikler, süs eşyaları, el işi oyalar, kıyafetler ve takılar da yer alıyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.