lösev

Üreticilerin Sürü Kalitesi Artacak

Genel (BH) - BLOK HABER | 16.03.2022 - 12:58, Güncelleme: 16.03.2022 - 12:58 3220+ kez okundu.
 

Üreticilerin Sürü Kalitesi Artacak

Üreticilerin Sürü Kalitesi Artacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen ‘Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliğinde Sürü Kalitesinin İyileştirilmesi Projesi’ kapsamında Salihli ilçesinde hayvan üreticilerine 20 adet kıl keçesi tekesi dağıtıldı.   Manisa Büyükşehir Belediyesi ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ortaklığıyla yürütülen damızlık hayvan dağıtımı Salihli ilçesinde devam etti. ‘Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliğinde Sürü Kalitesinin İyileştirilmesi Projesi’ kapsamında Salihli Hayvan Pazarı’nda tören düzenlendi. Düzenlenen törende hayvan üreticilerine yüzde 75 hibe desteği ile 20 adet kıl keçesi tekesi dağıtıldı. Törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Salihli İlçesi Tarım ve Orman Müdürü Ali Gök, Salihli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Birol Avcı, Manisa İli Damızlık Koyun Ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Rıza Duman ve hayvan üreticileri katıldı. Törende üreticilere seslenen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını getirdiğini belirterek, “Sürülerinizin iyileştirilmesi, verimi ve kalitesinin artması amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bu projeyi uygulamaya başladık. Damızlık hayvanlar uzmanlar tarafından seçilerek sizlere getirildi. Projeyi faydalı ve yararlı buluyorsanız, önümüzdeki sene yapılacak olan projede dağıtılacak hayvan sayısında artışa gitmeyi hedefliyoruz” dedi. Yapılan törenle üreticilere hayvanları dağıtıldı.  Üreticiler de sağlanan destek nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini iletti.
Üreticilerin Sürü Kalitesi Artacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen ‘Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliğinde Sürü Kalitesinin İyileştirilmesi Projesi’ kapsamında Salihli ilçesinde hayvan üreticilerine 20 adet kıl keçesi tekesi dağıtıldı.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ortaklığıyla yürütülen damızlık hayvan dağıtımı Salihli ilçesinde devam etti. ‘Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliğinde Sürü Kalitesinin İyileştirilmesi Projesi’ kapsamında Salihli Hayvan Pazarı’nda tören düzenlendi. Düzenlenen törende hayvan üreticilerine yüzde 75 hibe desteği ile 20 adet kıl keçesi tekesi dağıtıldı. Törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Salihli İlçesi Tarım ve Orman Müdürü Ali Gök, Salihli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Birol Avcı, Manisa İli Damızlık Koyun Ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Rıza Duman ve hayvan üreticileri katıldı. Törende üreticilere seslenen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını getirdiğini belirterek, “Sürülerinizin iyileştirilmesi, verimi ve kalitesinin artması amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bu projeyi uygulamaya başladık. Damızlık hayvanlar uzmanlar tarafından seçilerek sizlere getirildi. Projeyi faydalı ve yararlı buluyorsanız, önümüzdeki sene yapılacak olan projede dağıtılacak hayvan sayısında artışa gitmeyi hedefliyoruz” dedi. Yapılan törenle üreticilere hayvanları dağıtıldı.  Üreticiler de sağlanan destek nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini iletti.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.