lösev

Vahap Seçer Anketi Mersinli Düzenlenen Anketle Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer’i Oyluyor

Magazin 24.02.2020 - 15:48, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3073+ kez okundu.
 

Vahap Seçer Anketi Mersinli Düzenlenen Anketle Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer’i Oyluyor

Mersin Haber,  Mersin Blok Haber,  Çamlıyayla Haber,  Tarsus Gazetesi,  Mersader Haber bölgenin en büyük dijital medya anketini yapıyor. Kamu yayıncılığı ile hareket eden Mersin'in en büyük dijital yayın organları vatandaşın görüşünü sayfalarına taşıyor. Mersin Haber'in başlattığı ankete diğer yayın organları tam destek vererek milletin vicdanına ses veriyor. 8 SAATTE 90 BİN KİŞİYE ERİŞTİ Pazartesi (bugün) sabah saatlerinde, eş zamanlı olarak başlatılan ve Mersin gündemini kapatan, 24 saat sürecek dev anket, yaklaşık 8 saatte 90 bin kişiye erişti. KENTE YÖN VER! VATANDAŞ OLARAK ANKETE KATILMAK DOĞAL HAKKIN! Mersin’de yaşayan veya bir şekilde Mersin ile ilişiği bulunan kişiler Facebook, Instagram ve Twitter üzerindeki anketlere katılarak “Evet” yada “Hayır” seçeneklerinden biriyle oy kullanabilir. Ayrıca, kentin geleceğini etkileyecek görüş, öneri ve şikâyetler ise gönderilere yorum olarak yazılabilir. 31 Mart Mahalli Seçimlerinden galibiyetle çıkan, yaklaşık 11 aydır görevde bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den memnuniyeti ölçen anketler 25 Şubat 2020 Salı günü öğle saatlerinde son bulacak. Birden fazla platformda başlatılan anketlerin sayısal sonuçları ise yapılan vatandaş yorumları ile birlikte haber haline getirilerek, paydaş yayın organlarında yayınlanacak.
Mersin Haber,  Mersin Blok HaberÇamlıyayla HaberTarsus GazetesiMersader Haber bölgenin en büyük dijital medya anketini yapıyor. Kamu yayıncılığı ile hareket eden Mersin'in en büyük dijital yayın organları vatandaşın görüşünü sayfalarına taşıyor. Mersin Haber'in başlattığı ankete diğer yayın organları tam destek vererek milletin vicdanına ses veriyor. 8 SAATTE 90 BİN KİŞİYE ERİŞTİ Pazartesi (bugün) sabah saatlerinde, eş zamanlı olarak başlatılan ve Mersin gündemini kapatan, 24 saat sürecek dev anket, yaklaşık 8 saatte 90 bin kişiye erişti. KENTE YÖN VER! VATANDAŞ OLARAK ANKETE KATILMAK DOĞAL HAKKIN! Mersin’de yaşayan veya bir şekilde Mersin ile ilişiği bulunan kişiler Facebook, Instagram ve Twitter üzerindeki anketlere katılarak “Evet” yada “Hayır” seçeneklerinden biriyle oy kullanabilir. Ayrıca, kentin geleceğini etkileyecek görüş, öneri ve şikâyetler ise gönderilere yorum olarak yazılabilir. 31 Mart Mahalli Seçimlerinden galibiyetle çıkan, yaklaşık 11 aydır görevde bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den memnuniyeti ölçen anketler 25 Şubat 2020 Salı günü öğle saatlerinde son bulacak. Birden fazla platformda başlatılan anketlerin sayısal sonuçları ise yapılan vatandaş yorumları ile birlikte haber haline getirilerek, paydaş yayın organlarında yayınlanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.