lösev

Vahap Seçer'den Haluk Bozdoğan'a Sert Sözler

14.09.2019 - 13:33, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2844+ kez okundu.
 

Vahap Seçer'den Haluk Bozdoğan'a Sert Sözler

 CHP Mersin İl Danışma Kurulu Toplantısında konuşan  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer isim vermeden Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'a sert sözlerle yüklendi.  Toplantıya katılmayanları eksik siyasetçi olarak niteleyen Başkan Seçer, "Gerçekten özünde siyasetçilik olan, yaptığı görevi bürokratik bir görev değil, bir seçilmiş siyasetçi hüvviyetiyle halktan aldığı yetkiyi halk adına halkı adına kullanan bir siyasetçinin özellikle hangi makamda olursa olsun bugün bu toplantıda yer alması gerekmektedir. İl Danışma Kurulu gibi önemli bir toplantıya iştirak etmeyen hangi seviyede olursa olsun bir siyatsetçi benim gözümde eksik ve yanlış siyasetçidir. İl Danışma Kuruluna Mersin'de CHP'nin kazandığı 3 ilçe belediyesinin başkanları Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit katılırken Tarsus Belediye Başkanı toplantıya katılmadı. https://www.youtube.com/watch?v=QOUlNX4kY3g&feature=youtu.be DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR 31 Mart yerel seçimlerine yönelik değerlendirmede bulunan  Başkan Seçer, " Ortada bir başarı vardır. Bunu haykırarak söylüyorum. Mersin'de CHP'ye kutlu olsun. Her zaman olduğu engellerle karşılaştık. Bizim bir klasik hastalığımız vardı. Ben yoksam her şey tufan, ben varsam her şey güzel. Maalesef yine oldu. Onları her toplantıda söylediğim gibi, hepiniz biliyorsunuz. Daha önemlisi Allah'a havale ediyorum. Onlara rağmen bu seçim kazanılmıştır.  % 45 önemli bir başarıdır. Bu oranda partililerimizin emeği büyüktür. Bir miktar oy kaybettik. ihanet çeteleri,  fasişt ırkçı kafalar bu partiye oy vermemiştir. Bu partiye oy verenler, Cumhuriyet Halk Partili gerçek demokratlar, gerçek sosyal demokratlar. Gerçekten halkların kardeşliği savunanlar.  Bu partiye oy verenler, şu yada bu sebebe, dünyaya aynı gözden baktığımız, ayı şeyi gördüğümüz ama farklı siyasi kurumlar altında mücadele verdiğimiz başta  Halkların Demokrasi Partisinin üyeleri , bütün devrimci geleneklerden gelen arkadaşlarımız bizlere destek olmuştur"diye konuştu. Öte yandan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'dan toplantıya neden katılmadığına  yönelik henüz bir açıklama gelmedi.
 CHP Mersin İl Danışma Kurulu Toplantısında konuşan  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer isim vermeden Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'a sert sözlerle yüklendi.
 Toplantıya katılmayanları eksik siyasetçi olarak niteleyen Başkan Seçer, "Gerçekten özünde siyasetçilik olan, yaptığı görevi bürokratik bir görev değil, bir seçilmiş siyasetçi hüvviyetiyle halktan aldığı yetkiyi halk adına halkı adına kullanan bir siyasetçinin özellikle hangi makamda olursa olsun bugün bu toplantıda yer alması gerekmektedir. İl Danışma Kurulu gibi önemli bir toplantıya iştirak etmeyen hangi seviyede olursa olsun bir siyatsetçi benim gözümde eksik ve yanlış siyasetçidir. İl Danışma Kuruluna Mersin'de CHP'nin kazandığı 3 ilçe belediyesinin başkanları Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit katılırken Tarsus Belediye Başkanı toplantıya katılmadı.
https://www.youtube.com/watch?v=QOUlNX4kY3g&feature=youtu.be DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR 31 Mart yerel seçimlerine yönelik değerlendirmede bulunan  Başkan Seçer, " Ortada bir başarı vardır. Bunu haykırarak söylüyorum. Mersin'de CHP'ye kutlu olsun. Her zaman olduğu engellerle karşılaştık. Bizim bir klasik hastalığımız vardı. Ben yoksam her şey tufan, ben varsam her şey güzel. Maalesef yine oldu. Onları her toplantıda söylediğim gibi, hepiniz biliyorsunuz. Daha önemlisi Allah'a havale ediyorum. Onlara rağmen bu seçim kazanılmıştır.  % 45 önemli bir başarıdır. Bu oranda partililerimizin emeği büyüktür. Bir miktar oy kaybettik. ihanet çeteleri,  fasişt ırkçı kafalar bu partiye oy vermemiştir. Bu partiye oy verenler, Cumhuriyet Halk Partili gerçek demokratlar, gerçek sosyal demokratlar. Gerçekten halkların kardeşliği savunanlar.  Bu partiye oy verenler, şu yada bu sebebe, dünyaya aynı gözden baktığımız, ayı şeyi gördüğümüz ama farklı siyasi kurumlar altında mücadele verdiğimiz başta  Halkların Demokrasi Partisinin üyeleri , bütün devrimci geleneklerden gelen arkadaşlarımız bizlere destek olmuştur"diye konuştu. Öte yandan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'dan toplantıya neden katılmadığına  yönelik henüz bir açıklama gelmedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.