lösev

Vali Pehlivan, depremzedelerle buluştu

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2023 - 12:56, Güncelleme: 06.03.2023 - 12:27 3795+ kez okundu.
 

Vali Pehlivan, depremzedelerle buluştu

Vali Pehlivan, depremzedelerle buluştu

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, deprem bölgelerinden kentte gelen ve KYK yurtlarında misafir edilen depremzedeleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Akdeniz ilçesinde bulunan Demirtaş Öğrenci Yurdunda misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti. Pehlivan, vatandaşlar ile görüşerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, depremde yaralananlara acil şifa, vefat eden yakınları için başsağlığı diledi. Vali Pehlivan, öğrenci yurdunda misafir edilen depremzede vatandaşların sağlık, gıda, giyim, eğitim ve diğer tüm ihtiyaçlarına yönelik sunulan hizmetler ile ilgili Demirtaş Öğrenci Yurdu Sorumlusu Süleyman Metin’den bilgi aldı.
Vali Pehlivan, depremzedelerle buluştu
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, deprem bölgelerinden kentte gelen ve KYK yurtlarında misafir edilen depremzedeleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Akdeniz ilçesinde bulunan Demirtaş Öğrenci Yurdunda misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti. Pehlivan, vatandaşlar ile görüşerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, depremde yaralananlara acil şifa, vefat eden yakınları için başsağlığı diledi. Vali Pehlivan, öğrenci yurdunda misafir edilen depremzede vatandaşların sağlık, gıda, giyim, eğitim ve diğer tüm ihtiyaçlarına yönelik sunulan hizmetler ile ilgili Demirtaş Öğrenci Yurdu Sorumlusu Süleyman Metin’den bilgi aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.