lösev

Vali Su: “Babalarımız, en büyük yol göstericilerimizdir”

Eğitim 20.06.2020 - 10:10, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3033+ kez okundu.
 

Vali Su: “Babalarımız, en büyük yol göstericilerimizdir”

Mersin Valisi Ali İhsan Su, babaların, çocuklarının en büyük yol göstericisi olduklarını, haklarının maddi bir değerle asla ödenemeyeceğini belirterek, tüm babaların Babalar Gününü kutladı. Vali Su, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, babaların, özveri ve güven kavramlarıyla abideleştiğini vurgulayan Su, “Bizleri hayata en iyi şekilde hazırlamak için her türlü çaba ve fedakarlığı gösteren, yaşamımızın her anında en büyük yol göstericimiz, en güçlü destek kaynağımız olan babalarımızın Babalar Gününü en içten duygularımla kutluyorum. Koca bir çınar gibi daima yanımızda durarak varlıklarıyla bizlere güç veren, herhangi bir maddi değerle ölçülemeyecek haklarını asla ödeyemeyeceğimiz; özveri ve güven kavramlarının şahıslarında abideleştiği tüm babalarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Mersin Valisi Ali İhsan Su, babaların, çocuklarının en büyük yol göstericisi olduklarını, haklarının maddi bir değerle asla ödenemeyeceğini belirterek, tüm babaların Babalar Gününü kutladı.
Vali Su, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, babaların, özveri ve güven kavramlarıyla abideleştiğini vurgulayan Su, “Bizleri hayata en iyi şekilde hazırlamak için her türlü çaba ve fedakarlığı gösteren, yaşamımızın her anında en büyük yol göstericimiz, en güçlü destek kaynağımız olan babalarımızın Babalar Gününü en içten duygularımla kutluyorum. Koca bir çınar gibi daima yanımızda durarak varlıklarıyla bizlere güç veren, herhangi bir maddi değerle ölçülemeyecek haklarını asla ödeyemeyeceğimiz; özveri ve güven kavramlarının şahıslarında abideleştiği tüm babalarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.