lösev

Vali Su: “Kelimeler, değerlerini anlatmada yetersiz kalır”

Genel 11.05.2019 - 09:10, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 2975+ kez okundu.
 

Vali Su: “Kelimeler, değerlerini anlatmada yetersiz kalır”

Mersin Valisi Ali İhsan Su, yayınladığı mesajla tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.Vali Su, ‘Kelimeler, değerlerini anlatmada yetersiz kalır’ sözleriyle nitelediği annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Su, mesajında, “Bin bir fedakarlık ve zahmetle bizleri dünyaya getirerek, yaşama gözlerimizi açtığımız ilk andan itibaren varlıkları ve sevgileri ile bizleri kuşatarak hayatlarından hayat katan, kelimelerin değerlerini anlatmada yetersiz kaldığı annelerimizin Anneler Gününü en içten duygularımla kutluyorum. Sevginin karşılıksız, saygının derin, fedakarlığın eşsiz, merhametin sonsuz ve sabrın engin haliyle şefkat dolu yüreklerinde buluştuğu ve bu yüce haslet ve duyguların şahıslarında abideleştiği tüm annelerimize sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Mersin Valisi Ali İhsan Su, yayınladığı mesajla tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.
Vali Su, ‘Kelimeler, değerlerini anlatmada yetersiz kalır’ sözleriyle nitelediği annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Su, mesajında, “Bin bir fedakarlık ve zahmetle bizleri dünyaya getirerek, yaşama gözlerimizi açtığımız ilk andan itibaren varlıkları ve sevgileri ile bizleri kuşatarak hayatlarından hayat katan, kelimelerin değerlerini anlatmada yetersiz kaldığı annelerimizin Anneler Gününü en içten duygularımla kutluyorum. Sevginin karşılıksız, saygının derin, fedakarlığın eşsiz, merhametin sonsuz ve sabrın engin haliyle şefkat dolu yüreklerinde buluştuğu ve bu yüce haslet ve duyguların şahıslarında abideleştiği tüm annelerimize sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.