lösev

VATANDAŞTAN BAŞKAN YILMAZ'A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Politika (BH) - BLOK HABER | 12.01.2021 - 15:09, Güncelleme: 12.01.2021 - 15:16 4049+ kez okundu.
 

VATANDAŞTAN BAŞKAN YILMAZ'A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelinde gerçekleştirdiği hizmetlerle vatandaşın gönlünü kazanmaya devam ediyor.

Yolları yenileyerek daha kaliteli ve güvenli bir ulaşım imkanı sağlayan Başkan Yılmaz'a teşekkür eden mahalle sakinleri, yapılan bu hizmetlerden duydukları  memnuniyeti dile getiriyor.  Toroslar Belediyesi, ilçe merkezinde ve yaylalarda yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından;  Hüseyin Okan Merzeci, Mustafa Kemal ve Tozkoparan Mahalleleri'nde finişerle sıcak asfalt serim çalışması ile Soğucak, Gözne ve Ayvagediği Mahalleleri'nde de kilit parke yol ve stabilize yol çalışmaları yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.  "BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN"  Gözne Mahallesi sakinlerinden emekli öğretmen Fevzi Küpeli, yollarının kilit parke ile kaplanmasıyla rahat bir nefes aldıklarını kaydederek; "Bu yol, herkesin gelip geçtiği bir yoldu. Kilit parke yapımı ile yolumuz çok güzel ve kullanışlı oldu. Başkanımızdan çok memnunuz. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.  Ayvagediği Mahallesi'nde devam eden yol yapım çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Ayhan Gümeli de Başkan Yılmaz'a teşekkür etti. Gümeli; "Ayvagediği Mahallemizde Çapar ve Sazoğlu mevkiilerindeki bahçe yollarımız, Toroslar Belediyemiz tarafından açılıp düzenleniyor. Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Başkanımızdan Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.  EVLERİNE RAHAT ULAŞABİLECEKLER  Evlerine ulaşımı sağlayan yolun artık daha kullanışla hale geldiğini belirten Ayvagediği Mahallesi sakini Sevim Ateş; "Ayvagediği Mahallesi Sazoğlu mevkinde yaşıyoruz. Bu güzergahta kışın yağan yağmur ve kardan dolayı evimize ulaşamıyorduk. Pandemi nedeniyle de bu yıl merkezde olmak istemedik. Yolumuzu yaptığı için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. 11 YAŞINDAKİ ESRA; "ATSIZ BAŞKANIM SİZİ ÇOK SEVİYORUZ" Ayvagediği Sazoğlu mevkiinde yaşayan 11 yaşındaki Esra da; "Yolumuz çok kötüydü. Şimdi ise evimize daha rahat bir şekilde gelebileceğim. Atsız Başkanım sizi çok seviyoruz" ifadelerinde bulunarak Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelinde gerçekleştirdiği hizmetlerle vatandaşın gönlünü kazanmaya devam ediyor.

Yolları yenileyerek daha kaliteli ve güvenli bir ulaşım imkanı sağlayan Başkan Yılmaz'a teşekkür eden mahalle sakinleri, yapılan bu hizmetlerden duydukları  memnuniyeti dile getiriyor.

 Toroslar Belediyesi, ilçe merkezinde ve yaylalarda yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından;  Hüseyin Okan Merzeci, Mustafa Kemal ve Tozkoparan Mahalleleri'nde finişerle sıcak asfalt serim çalışması ile Soğucak, Gözne ve Ayvagediği Mahalleleri'nde de kilit parke yol ve stabilize yol çalışmaları yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. 

"BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN"

 Gözne Mahallesi sakinlerinden emekli öğretmen Fevzi Küpeli, yollarının kilit parke ile kaplanmasıyla rahat bir nefes aldıklarını kaydederek; "Bu yol, herkesin gelip geçtiği bir yoldu. Kilit parke yapımı ile yolumuz çok güzel ve kullanışlı oldu. Başkanımızdan çok memnunuz. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

 Ayvagediği Mahallesi'nde devam eden yol yapım çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Ayhan Gümeli de Başkan Yılmaz'a teşekkür etti. Gümeli; "Ayvagediği Mahallemizde Çapar ve Sazoğlu mevkiilerindeki bahçe yollarımız, Toroslar Belediyemiz tarafından açılıp düzenleniyor. Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Başkanımızdan Allah razı olsun" ifadelerini kullandı. 

EVLERİNE RAHAT ULAŞABİLECEKLER

 Evlerine ulaşımı sağlayan yolun artık daha kullanışla hale geldiğini belirten Ayvagediği Mahallesi sakini Sevim Ateş; "Ayvagediği Mahallesi Sazoğlu mevkinde yaşıyoruz. Bu güzergahta kışın yağan yağmur ve kardan dolayı evimize ulaşamıyorduk. Pandemi nedeniyle de bu yıl merkezde olmak istemedik. Yolumuzu yaptığı için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

11 YAŞINDAKİ ESRA; "ATSIZ BAŞKANIM SİZİ ÇOK SEVİYORUZ"

Ayvagediği Sazoğlu mevkiinde yaşayan 11 yaşındaki Esra da; "Yolumuz çok kötüydü. Şimdi ise evimize daha rahat bir şekilde gelebileceğim. Atsız Başkanım sizi çok seviyoruz" ifadelerinde bulunarak Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.