lösev

Vücudu yanan çocuk hastaneye götürülürken kaza geçirdi

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 23.12.2020 - 16:49, Güncelleme: 23.12.2020 - 16:49 3576+ kez okundu.
 

Vücudu yanan çocuk hastaneye götürülürken kaza geçirdi

Şanlıurfa’da vücudu yanan ve yakını tarafından hastaneye götürülen çocuk, sevk edildiği diğer hastaneye götürülürken trafik kazası geçirdi.Edinilen bilgiye göre olay, Karaköprü’yü Akçakale’ye bağlayan çevre yolunda meydana geldi. İddiaya göre, evde oyun oynadığı sırada sobanın üzerinde kaynamakta olan su çocuğun üzerine devrildi. Vücudunun çeşitli yerleri yanan çocuk yakını tarafından araçla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan çocuk, birinci derece yanıklar nedeniyle Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Çocuk araçla hastaneye götürülürken yolda kaza meydana geldi. Kazada araç sürücüsü şok geçirdi. Hastaneye götürülen çocuğun ve sürücünün tedavileri sürüyor.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Şanlıurfa’da vücudu yanan ve yakını tarafından hastaneye götürülen çocuk, sevk edildiği diğer hastaneye götürülürken trafik kazası geçirdi.
Edinilen bilgiye göre olay, Karaköprü’yü Akçakale’ye bağlayan çevre yolunda meydana geldi. İddiaya göre, evde oyun oynadığı sırada sobanın üzerinde kaynamakta olan su çocuğun üzerine devrildi. Vücudunun çeşitli yerleri yanan çocuk yakını tarafından araçla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan çocuk, birinci derece yanıklar nedeniyle Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Çocuk araçla hastaneye götürülürken yolda kaza meydana geldi. Kazada araç sürücüsü şok geçirdi. Hastaneye götürülen çocuğun ve sürücünün tedavileri sürüyor.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.