lösev

WhatsApp Kullanıcılarını Üzecek Haber

Genel 07.12.2019 - 08:42, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2273+ kez okundu.
 

WhatsApp Kullanıcılarını Üzecek Haber

WhatsApp’ın toplu mesajlaşma özelliğini severek kullananlar için bugün üzücü bir haber geldi. WhatsApp cephesinden gelen açıklamaya göre; toplu mesajla gönderme özelliğini sonlandırmada spam mesajları büyük rol oynuyor. Bildiğiniz gibi Spam mesajların WhatsApp üzerinden tek tıklama ile yüzlerce kişiye gönderilmesi, firmanın itibarını zedelemesinin bir yana, kişileri de tehlikeye sokuyor. 7 Aralık 2019 tarihinden itibaren WhatsApp‘ın iOS ve Android uygulamalarından artık toplu mesaj gönderme özelliği kaldırılacak. WhatsApp’ın yapmış olduğu resmi açıklamaya aşağıdan ulaşabilirsiniz. “Bu, bütünsel bir yaklaşım gerektiren bir sorundur ve WhatsApp, otomatik veya toplu mesajlaşma veya kişisel olmayan kullanım gibi Hizmet Şartlarımızı ihlal eden suistimali önlemek için elindeki kaynakları kullanma (yasal işlem dahil) kullanmayı taahhüt eder. Bu nedenle, teknolojik yaptırıma ek olarak, bu tür bir istismarın platformdaki kanıtlarına bağladığımız bireylere veya şirketlere karşı yasal işlem yapıyoruz.”
WhatsApp’ın toplu mesajlaşma özelliğini severek kullananlar için bugün üzücü bir haber geldi. WhatsApp cephesinden gelen açıklamaya göre; toplu mesajla gönderme özelliğini sonlandırmada spam mesajları büyük rol oynuyor. Bildiğiniz gibi Spam mesajların WhatsApp üzerinden tek tıklama ile yüzlerce kişiye gönderilmesi, firmanın itibarını zedelemesinin bir yana, kişileri de tehlikeye sokuyor. 7 Aralık 2019 tarihinden itibaren WhatsApp‘ın iOS ve Android uygulamalarından artık toplu mesaj gönderme özelliği kaldırılacak. WhatsApp’ın yapmış olduğu resmi açıklamaya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
“Bu, bütünsel bir yaklaşım gerektiren bir sorundur ve WhatsApp, otomatik veya toplu mesajlaşma veya kişisel olmayan kullanım gibi Hizmet Şartlarımızı ihlal eden suistimali önlemek için elindeki kaynakları kullanma (yasal işlem dahil) kullanmayı taahhüt eder. Bu nedenle, teknolojik yaptırıma ek olarak, bu tür bir istismarın platformdaki kanıtlarına bağladığımız bireylere veya şirketlere karşı yasal işlem yapıyoruz.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.