lösev

Yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenler aşı olabilecek

Sağlık (TG) - TARSUS GAZETESİ | 03.06.2021 - 08:59, Güncelleme: 03.06.2021 - 08:59 2773+ kez okundu.
 

Yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenler aşı olabilecek

Yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenler aşı olabilecek

Koronavirüsle mücadele kapsamında 1 Haziran itibarıyla kontrollü normalleşme dönemine girdiğimiz günlerde, aşılama işlemleri hızla devam ediyor. AŞILAMADA YENİ DÖNEM Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılamada yeni dönemin başlayacağını belirterek, öğretmenlerde yaş sınırının 7 Haziran itibarıyla kalktığını söyledi. "YAŞ SINIRI OLMAKSIZIN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ AŞI OLABİLECEK" Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca,  "Önümüzdeki hafta aşılama programımız için yeni bir dönem daha başlıyor. 7 Haziran Pazartesi gününden itibaren yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenlerimiz aşı olabilecekler. Aşı ile bağışıklık kazanacak ve salgını gündemimizden çıkaracağız."  dedi .
Yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenler aşı olabilecek

Koronavirüsle mücadele kapsamında 1 Haziran itibarıyla kontrollü normalleşme dönemine girdiğimiz günlerde, aşılama işlemleri hızla devam ediyor.

AŞILAMADA YENİ DÖNEM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılamada yeni dönemin başlayacağını belirterek, öğretmenlerde yaş sınırının 7 Haziran itibarıyla kalktığını söyledi.

"YAŞ SINIRI OLMAKSIZIN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ AŞI OLABİLECEK"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, 

"Önümüzdeki hafta aşılama programımız için yeni bir dönem daha başlıyor. 7 Haziran Pazartesi gününden itibaren yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenlerimiz aşı olabilecekler. Aşı ile bağışıklık kazanacak ve salgını gündemimizden çıkaracağız." 

dedi .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.