lösev

Yaşlı Çiftin Yaşadığı Evi Her Yağmur Sonrası Su Basıyor

Genel 13.06.2019 - 13:03, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3397+ kez okundu.
 

Yaşlı Çiftin Yaşadığı Evi Her Yağmur Sonrası Su Basıyor

Mersin'in Mut ilçesinde her yağmur sonrası yükselen . Mersin’in Mut İlçesi Kurtsuyu Mahallesinde Durmuş Ali ve Zeynep Çunkur isimli yaşlı çiftin yaşadığı evde, karayolları tarafından yapılmayan menfez nedeniyle her yağmur sonrası Kurtsuyu Deresinden kaynaklanan su baskınına maruz kalıyor. Bir çocuklu Durmuş Ali ve Zeynep Çunkur isimli yaşlı çift, yağmurların ardından her defasında evlerinde yaşanan su baskını nedeniyle yetkililerden yardım bekliyor. Ev ile birlikte ahırdaki hayvanların da Kurtsuyu deresinden gelen su baskını nedeniyle zarar gördüğünü, dile getiren Çunkur ailesi, menfez çalışmasının biran evvel yapılarak sorunun giderilmesini istiyor. Yaşanan su baskınında eşyalarının zarar gördüğünü, geçim kaynakları olan tavuk ve büyükbaş hayvanların, kirli suyun ahırda günlerce kalması sebebiyle hastalanarak öldüğünü ifade ederek, yetkililere yardım çağrısında bulundu.   Öte yandan, yaşanan su baskını nedeniyle de ev ve ahırda biriken suların MESKİ ekipleri tarafından tahliyesinin devam ettiği paylaşıldı.    

Mersin'in Mut ilçesinde her yağmur sonrası yükselen .

Mersin’in Mut İlçesi Kurtsuyu Mahallesinde Durmuş Ali ve Zeynep Çunkur isimli yaşlı çiftin yaşadığı evde, karayolları tarafından yapılmayan menfez nedeniyle her yağmur sonrası Kurtsuyu Deresinden kaynaklanan su baskınına maruz kalıyor.
Bir çocuklu Durmuş Ali ve Zeynep Çunkur isimli yaşlı çift, yağmurların ardından her defasında evlerinde yaşanan su baskını nedeniyle yetkililerden yardım bekliyor. Ev ile birlikte ahırdaki hayvanların da Kurtsuyu deresinden gelen su baskını nedeniyle zarar gördüğünü, dile getiren Çunkur ailesi, menfez çalışmasının biran evvel yapılarak sorunun giderilmesini istiyor. Yaşanan su baskınında eşyalarının zarar gördüğünü, geçim kaynakları olan tavuk ve büyükbaş hayvanların, kirli suyun ahırda günlerce kalması sebebiyle hastalanarak öldüğünü ifade ederek, yetkililere yardım çağrısında bulundu.  
Öte yandan, yaşanan su baskını nedeniyle de ev ve ahırda biriken suların MESKİ ekipleri tarafından tahliyesinin devam ettiği paylaşıldı.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.