lösev
Anasayfa Yazarlar Ümit BAL Yazı Detayı Bu yazı 1490+ kez okundu.
Ümit BAL
Köşe Yazarı
Ümit BAL
 

Aşk güzel şey

AŞK GÜZEL ŞEY Aşk güzel şey üstadım… Bir an başını döndürür, mantığını esir alır. Düşüncelerine, kalbine, sözlerine ince ince ve fakat kalıcı işler kendisini. Şu hep dalga geçtiğimiz ‘midede kelebeklerin uçuşması’ başımıza gelir. Sonra başımızı da alıp götürür. Eskiler çeşme başında beklermiş ya sevdiğini. Biz de her köşe başını döndüğümüzde onu görme ümidiyle kaldırıyoruz başımızı. Gelir mi gelmez mi? Orası bilinmez tabi… Aşk; ruhunun, kalbinin, aklının aynı anda tek bir kişiyi istemesiymiş. Onun bir nefesine, bakışına, sözüne harcanmayı kabul etmekmiş. Ve aşk, insanın kendine yapabileceği en güzel ve en kötü şeymiş… Kusuruma bakmayın dostlarım… Böyle aklıma geleni yazıyorum. Konu aşk olunca düşünce kurgusu hak getire… Ama siz anlıyorsunuz beni, biliyorum. Eminim bir kere bile olsa bu yazdıklarımı hmişsinizdir. Ve şu klişe soru: Aşk bir kere mi? Bence aşk gücün yettiğince… Bu meret hem mutlu hem hasta eder insanı çünkü.   Size bolca aşk diliyorum demek isterdim. Ama kiminize dua kiminize beddua olacak. En iyisi sağlıklı günler diyeyim.   Şimdilik hoşçakalın…
Ekleme Tarihi: 25 Ekim 2020 - Pazar

Aşk güzel şey

AŞK GÜZEL ŞEY

Aşk güzel şey üstadım…

Bir an başını döndürür, mantığını esir alır. Düşüncelerine, kalbine, sözlerine ince ince ve fakat kalıcı işler kendisini.

Şu hep dalga geçtiğimiz ‘midede kelebeklerin uçuşması’ başımıza gelir. Sonra başımızı da alıp götürür.

Eskiler çeşme başında beklermiş ya sevdiğini. Biz de her köşe başını döndüğümüzde onu görme ümidiyle kaldırıyoruz başımızı.

Gelir mi gelmez mi? Orası bilinmez tabi…

Aşk; ruhunun, kalbinin, aklının aynı anda tek bir kişiyi istemesiymiş. Onun bir nefesine, bakışına, sözüne harcanmayı kabul etmekmiş. Ve aşk, insanın kendine yapabileceği en güzel ve en kötü şeymiş…

Kusuruma bakmayın dostlarım…

Böyle aklıma geleni yazıyorum. Konu aşk olunca düşünce kurgusu hak getire…

Ama siz anlıyorsunuz beni, biliyorum. Eminim bir kere bile olsa bu yazdıklarımı hmişsinizdir.

Ve şu klişe soru:

Aşk bir kere mi?

Bence aşk gücün yettiğince… Bu meret hem mutlu hem hasta eder insanı çünkü.

 

Size bolca aşk diliyorum demek isterdim. Ama kiminize dua kiminize beddua olacak. En iyisi sağlıklı günler diyeyim.

 

Şimdilik hoşçakalın…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.