lösev

Yenişehir Belediye Başkan’ı Abdullah Özyiğit 7 Ülkeden Minik Yürekleri Misafir Etti.

Sanat 22.04.2019 - 13:33, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 2557+ kez okundu.
 

Yenişehir Belediye Başkan’ı Abdullah Özyiğit 7 Ülkeden Minik Yürekleri Misafir Etti.

Yenişehir Belediye Başkan’ı Abdullah Özyiğit 7 Ülkeden Minik Yürekleri Misafir Etti. Yenişehir Belediye Başkan’ı Abdullah Özyiğit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ülkemize 7 ülkeden gelen minik yürekleri misafir etti. Renkli görüntülerin oluştuğu ziyaret Yenişehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından duyuruldu. İşte o açıklama; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 7 farklı ülkeden ilçemize gelen minik öğrencilerimizi makamımızda ağırladık ve Palm City AVM ‘de düzenlenen 8. Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nde farklı ülkelerin gösterilerini seyrettik.
Yenişehir Belediye Başkan’ı Abdullah Özyiğit 7 Ülkeden Minik Yürekleri Misafir Etti. Yenişehir Belediye Başkan’ı Abdullah Özyiğit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ülkemize 7 ülkeden gelen minik yürekleri misafir etti. Renkli görüntülerin oluştuğu ziyaret Yenişehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından duyuruldu. İşte o açıklama;
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 7 farklı ülkeden ilçemize gelen minik öğrencilerimizi makamımızda ağırladık ve Palm City AVM ‘de düzenlenen 8. Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’nde farklı ülkelerin gösterilerini seyrettik.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.