toroslar belediyesi 23 nisan kutlaması
toroslar tek vatan
Yenişehir (TG) - TARSUS GAZETESİ | Haber Girişi: 15.02.2021 - 11:10, Güncelleme: 15.02.2021 - 11:10

Yenişehir Belediyesi personeline KVKK eğitimi

 

Yenişehir Belediyesi personeline KVKK eğitimi

Mersin Yenişehir Belediyesi, belediye birim müdürlerine ve çalışanlarına Kişisel Verilerin Koruması Kanunu(KVKK) hakkında farkındalık ve temel eğitimi semineri verdi.
Yenişehir Belediyesi personeline KVKK eğitimi Mersin Yenişehir Belediyesi, belediye birim müdürlerine ve çalışanlarına Kişisel Verilerin Koruması Kanunu(KVKK) hakkında farkındalık ve temel eğitimi semineri verdi. Alanında uzman hukuk ve teknik danışmanlar tarafından verilen eğitimler ve oluşturduğu altyapı ile Yenişehir Belediyesi, vatandaşların kişisel verilerinin güvenliğini en üst seviyeye çıkarıyor. Kamu kurumlarının KVKK çerçevesinde kişisel veri envanterini çıkartması ve VERBİS kayıt sistemine kayıt olması gerekiyor. Yenişehir Belediyesi, bu kapsamda bir yandan teknolojik altyapısını güçlendirirken bir yandan da personel eğitimlerine başladı. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu alanında uzman avukat Yunus Toman, belediye birim müdürlerine ve personeline KVKK ve ilgili mevzuat hakkında bilgi verdi. Eğitimler sayesinde Yenişehir Belediyesi personeli kişisel verinin korunmasının önemini ve hukuki konuların detaylarını öğrendi. Çalışmalar kapsamında Yenişehir Belediyesi kişisel verilerin korunması konusunda idari ve teknik tedbirlerini yeniden ele alarak en üst düzeye çıkaracak ve mevzuata göre güncelleyecek. Belediye personeli de kişisel verilerin korunması konusunda daha yetkin hale gelecek. Çalışmalar tamamlandığında Yenişehir Belediyesi KVKK konusunda tam uyumlu işleyen belediyelerden biri olacak.  
Mersin Yenişehir Belediyesi, belediye birim müdürlerine ve çalışanlarına Kişisel Verilerin Koruması Kanunu(KVKK) hakkında farkındalık ve temel eğitimi semineri verdi.


Yenişehir Belediyesi personeline KVKK eğitimi
Mersin Yenişehir Belediyesi, belediye birim müdürlerine ve çalışanlarına Kişisel Verilerin
Koruması Kanunu(KVKK) hakkında farkındalık ve temel eğitimi semineri verdi. Alanında uzman
hukuk ve teknik danışmanlar tarafından verilen eğitimler ve oluşturduğu altyapı ile Yenişehir
Belediyesi, vatandaşların kişisel verilerinin güvenliğini en üst seviyeye çıkarıyor.
Kamu kurumlarının KVKK çerçevesinde kişisel veri envanterini çıkartması ve VERBİS kayıt
sistemine kayıt olması gerekiyor. Yenişehir Belediyesi, bu kapsamda bir yandan teknolojik
altyapısını güçlendirirken bir yandan da personel eğitimlerine başladı.
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu alanında uzman avukat Yunus Toman, belediye birim
müdürlerine ve personeline KVKK ve ilgili mevzuat hakkında bilgi verdi. Eğitimler sayesinde
Yenişehir Belediyesi personeli kişisel verinin korunmasının önemini ve hukuki konuların
detaylarını öğrendi. Çalışmalar kapsamında Yenişehir Belediyesi kişisel verilerin korunması
konusunda idari ve teknik tedbirlerini yeniden ele alarak en üst düzeye çıkaracak ve mevzuata
göre güncelleyecek. Belediye personeli de kişisel verilerin korunması konusunda daha yetkin
hale gelecek. Çalışmalar tamamlandığında Yenişehir Belediyesi KVKK konusunda tam uyumlu
işleyen belediyelerden biri olacak.
 

Habere ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.