lösev

Yenişehir Belediyesinden iklim değişikliği paneli

Yenişehir (BH) - BLOK HABER | 08.12.2021 - 09:52, Güncelleme: 08.12.2021 - 09:52 10344+ kez okundu.
 

Yenişehir Belediyesinden iklim değişikliği paneli

Yenişehir Belediyesinden iklim değişikliği paneli

Yenişehir Belediyesi iklim değişikliğini masaya yatıracak İklim ve Enerji için Avrupa Belediye Başkanları Sözleşmesi imzacısı olan ve ekoloji konusunda önemli çalışmalara imza atan Mersin Yenişehir Belediyesi, düzenleyeceği panel ile iklim değişikliğini masaya yatıracak. Uzmanların sorunu farklı yönleriyle ele alacağı panelde Yenişehir Belediyesinin iklim değişikliğiyle mücadele kapsamında yaptığı çalışmalar ve gelecek vizyonu da anlatılacak. Mersin Yenişehir Belediyesi “İklimi Değil, Politikaları Değiştirelim” sloganıyla Sürdürülebilir Yeşil Şehir Paneli düzenleyecek. 8 Aralık Çarşamba günü saat 15.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak panelin moderatörlüğünü Gözde Köksal yapacak. Panelde Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Şehir Plancısı Berna Dinç, Yenişehir Belediyesi Sürdürülebilir Yeşil Şehir Vizyonu’nu, Yüksek Mimar Maral Demir Sürdürülebilir Mimarlık ve Ölçütleri’ni, Yenişehir Belediyesi Ar-Ge Müdürlüğü Proje Uzmanı Soner Yurttaş Yenişehir İlçesi Sıfır Emisyon’nu ve Çevre Mühendisi Öykü Zor Çamlı ise İklim Değişikliği ve Etkileri’ni anlatacak.  
Yenişehir Belediyesinden iklim değişikliği paneli

Yenişehir Belediyesi iklim değişikliğini masaya yatıracak İklim ve Enerji için Avrupa Belediye Başkanları Sözleşmesi imzacısı olan ve ekoloji konusunda önemli çalışmalara imza atan Mersin Yenişehir Belediyesi, düzenleyeceği panel ile iklim değişikliğini masaya yatıracak. Uzmanların sorunu farklı yönleriyle ele alacağı panelde Yenişehir Belediyesinin iklim değişikliğiyle mücadele kapsamında yaptığı çalışmalar ve gelecek vizyonu da anlatılacak. Mersin Yenişehir Belediyesi “İklimi Değil, Politikaları Değiştirelim” sloganıyla Sürdürülebilir Yeşil Şehir  Paneli düzenleyecek. 8 Aralık Çarşamba günü saat 15.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak panelin moderatörlüğünü Gözde Köksal yapacak. Panelde Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Şehir Plancısı Berna Dinç, Yenişehir Belediyesi Sürdürülebilir Yeşil Şehir Vizyonu’nu, Yüksek Mimar Maral Demir Sürdürülebilir Mimarlık ve Ölçütleri’ni, Yenişehir Belediyesi Ar-Ge Müdürlüğü Proje Uzmanı Soner Yurttaş Yenişehir İlçesi Sıfır Emisyon’nu ve Çevre Mühendisi Öykü Zor Çamlı ise İklim Değişikliği ve Etkileri’ni anlatacak.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.