lösev

Yenişehirde yol ve kaldırım yapım çalışmaları sürüyor

Yenişehir (BH) - BLOK HABER | 13.04.2021 - 12:35, Güncelleme: 13.04.2021 - 12:35 4856+ kez okundu.
 

Yenişehirde yol ve kaldırım yapım çalışmaları sürüyor

Yenişehirde yol ve kaldırım yapım çalışmaları sürüyor

Mersin Yenişehir Belediyesi, ilçe genelinde asfalt serme, kaldırım ve yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Mersin Yenişehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklı, konforlu ve kaliteli ulaşımını sağlamak amacıyla asfalt serme, kaldırım ve yol yapım çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  dört ayrı mahallede çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Limonluk Mahallesi 24115 sokakta asfalt serme, asfalt ve kaldırım çalışmalarını yaparken, Batıkent Mahallesi’nde kaldırım, asfalt ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını yürütüyor.  Kuzeykent Mahallesi ve Gazi Mahallesi’nde de asfalt yama çalışmaları yapan ekipler,  yapılan çalışmalarla mahalleleri daha sağlıklı ve konforlu yollara kavuşturuyor.
Yenişehirde yol ve kaldırım yapım çalışmaları sürüyor

Mersin Yenişehir Belediyesi, ilçe genelinde asfalt serme, kaldırım ve yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Mersin Yenişehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklı, konforlu ve kaliteli ulaşımını sağlamak amacıyla asfalt serme, kaldırım ve yol yapım çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  dört ayrı mahallede çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Limonluk Mahallesi 24115 sokakta asfalt serme, asfalt ve kaldırım çalışmalarını yaparken, Batıkent Mahallesi’nde kaldırım, asfalt ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını yürütüyor.  Kuzeykent Mahallesi ve Gazi Mahallesi’nde de asfalt yama çalışmaları yapan ekipler,  yapılan çalışmalarla mahalleleri daha sağlıklı ve konforlu yollara kavuşturuyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.