Antalya Gazipaşa’da 20 yaşındaki Yasin Erdem Bayır’ın 13 yerinden bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturmada baba Mustafa Ö. ve kızı B.Ö. tutuklandı. Gencin, kız arkadaşıyla görüştüğü gerekçesiyle babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 20 yaşındaki Yasin Erdem Bayır’ın 13 yerinden bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Olayla ilgili baba Mustafa Ö. ve kızı B.Ö. tutuklandı. Gencin, kız arkadaşıyla görüştüğü gerekçesiyle babası tarafından bıçaklandığı belirlendi.
Gazipaşa’nın İnceğiz Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde yol kenarında hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, 20 yaşındaki Yasin Erdem Bayır’ın çok sayıda bıçak darbesiyle hayatını kaybettiğini tespit etti.
Jandarma ekiplerinin incelemesinde Bayır’ın vücudunda 13 bıçak darbesi bulunduğu belirlendi. Cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan gencin, 16 yaşındaki B.Ö. isimli kız ile görüştüğü için B.Ö.’nün babası Mustafa Ö. tarafından bıçaklandığı tespit edildi.
Gözaltına alınan baba Mustafa Ö. ve kızı B.Ö. jandarma karakoluna götürüldü. Olayda kullanıldığı değerlendirilen bıçak, olay yerine yaklaşık 500 metre mesafedeki ormanlık alanda bir taşın altında bulundu.
Mahkemeye sevk edilen baba Mustafa Ö. ve kızı B.Ö. tutuklandı. Baba Mustafa Ö. ifadesinde, Yasin Erdem Bayır’ı evinin çevresinde dolaşırken görüp sorduğunda, gencin ‘Berna’yı arıyorum’ yanıtını verdiğini belirtti. Bayır’ın ‘4 aylık karım’ cevabı üzerine çıkan tartışmada genci bıçakladığını söylediği öğrenildi.
Kızı B.Ö.’nün ise ifadesinde, Yasin Erdem’i babasının isteğiyle bölgeye çağırdığını bildirdiği kaydedildi.
Yorum Yap